2006/12/08

La bellesa de Zadie

Zadie Smith és una escriptora britànica que a cada llibre que escriu, ens obre una finestra a la literatura de veritat.
Nascuda de mare jamaicana i pare anglès, ella deserta de la categoria d'escriptora multicultural, ella és una escriptora britànica.
Sobre la Bellesa es el seu darrer llibre, editat per La Magrana/Salamandra, com el Harry Potter, i ens permet descobrir les febleses humanes d'una familia amb anades i vingudes cap a la destrucció i la recuperació de la vida per si mateixa, ajudats per la cultura, per l'humor, per la música, per tot allò que ens fa persones.
L'amor com a fil conductor de tota la història ens porta cap a una novel·la nova de les clàssiques, on esperem arribar al final amb delit però on ens pesa acabar-la perquè no volem perdre de vista els personatges que són com nosaltres, segurament perquè ens hi trobem...bona i bella lectura per al week end.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Zadie té novel.les molt millor que aquesta. Aqui el concepte de l' amor paralitza i classiqueja.
Avui, G-C no esteu a l' altura !
No és una gran novel.la , és només una novel.la .Heu de posar el llistó més alt en les vostres crítiques literàries,aquesta no val un cap de setmana.

Anònim ha dit...

felicitats g-c veig que heu tret l'article dedicat en pere bosch, aquest no és el vostre estil i és de savis rectificar, és pot ironitzar però no insultar

Anònim ha dit...

G-C que ha passat amb Pere Bosch , la seva prepotència us ha fet enretirar-ho? no m´ho puc creure sou covards i us esquequexeu de la feina feta? A veure si passarà com els angels confidencials que van deixar de emetre per por!

Anònim ha dit...

G-c on és l' article d' en Pere Bosch anant al parc de les feres?

Anònim ha dit...

i en pere bosch?

Anònim ha dit...

jo també m' apunto a dir que no és correcte treure un escrit penjat durant diversos dies , en tot cas calia fer-ne un altre demanant disculpes a la gent d' Esquerra, si us han amenaçat. També comenteu de la Pia i de l' amo i mai no ushem dit res ! Els d' esquerra son un faxistes i heu caigut en el seu parany retirant l´escrit . G-C opineu!

Anònim ha dit...

jo vull saber que deieu de l' alcalde de Banyoles ?

Anònim ha dit...

Això se´n diu demòcrates i solidàries , els d' esquerra clar!

Anònim ha dit...

tot aquest enrenou és per dissimular la crítica que us han fet d' aquesta novel.la?

Anònim ha dit...

Sou uns cagats G-C torneu a penjar l' escrit i perdereu ota la credibilitat.

Anònim ha dit...

G-C ha comès un error que demostra a qui volen servir treient l'article sobre en Pere Bosch