2006/12/09

Bond, James Bond

Hem esperant uns dies per parlar del nou Bond, no voliem caure en l'error per la rapidesa del primer visionat, i desprès del segon passi, ja podem dir-ho. És bo aquest nou Bond!
Es basa en la primera novel·la d'en Fleming i per això han fet modificacions: ja no hi ha guerra freda (M ho troba a faltar en algun moment a la peli) o els mòbils i les maquinetes van a dojo, però sobretot hem trobat un actor que s'hi adiu a la nova circumstància: Daniel Craig. Els dubtes i les prevencions envers aquest noi s'esvaeixen un cop l'has vist pujar una grua corrents i sobretot, sortir de l'aigua amb un banyadoret de no res, com la Bardot o la Welch.
La història és el començament de la saga i tot i amb les adaptacions al nou temps històric conserva el gust del clàssic. L'han encertat la Broccoli i companyia.
Per cert, no li veieu una retirada a en Putin al Craig? històries paral·leles; com és de bo el responsable del càsting...
Per veure-la en aquest week end i extasiar-se.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què G-C ha tret l'article sobre en Pere Bosch? Jo us segueixo cada dia i això m'ha desconcertat perquè demostreu falta de personalitat. Que no era veritat el que s'havia escrit?

Anònim ha dit...

amic emili, l'article d'en pere bosch era més de sa-palomera que de g-c, a g-c critiqueu, ironetzeu però no insulteu, em sembla molt bé que ja no surti, en pere bosch té personalitat ara xulo i preprotent no ho és, banyoles canviat més ràpid i per millor que la girona d'en nadal, i si hi ha gent que no el coneix i no sap estar al seu nivell és el seu problema