2006/12/20

Arquitectura de disseny a Girona

Els premis d'arquitectura de Girona es van donar ahir a una festassa d'aquestes que darrerament no parem de tenir a casa nostra. A l'Auditori-Palau de Congressos tornàvem a ser touts.
G-C va al·lucinar amb les obres premiades, no podem estar-nos de dir que quin nivelàs.
I especialment a Olot estan que se surten, dos premis dos per a l'equip de RCR Arquitectes per l'actuació al Restaurant Les Cols i pel Parc de la Pedra Tosca de Les Presses.
La intervenció a la Cisterna de Girona de Xifré i Montal amb premi; i l'ampliació de la biblioteca del Campus del Barri Vell van tenir una menció especial. El Barri vell segueix essent especial, amb intervencions incloses.
Aquesta també és cultura de la bona encara que alguns dels que navegaven per allà no acabàven d'entendre el què però, a nosaltres el que més ens va agradar va ser el Lounge Bar d'Empuriabrava (a la foto), coses dels noctàmbuls...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aneu encertats era una de les obres guapes que es presentaven fins i tot pels diürns!

Anònim ha dit...

M' extranya que no comenteu la bep-people que hi havia ? què ja no sou un blog políticament independent i per parlar de cultura, política I SOCIETAT?

què no vàu ser-hi tota l' estona i us vàu adonar de l' enrenou del final?

Anònim ha dit...

Els de Les Preses, potser sí que de vegades van amb presses.

Anònim ha dit...

Molt de disseny, molt de disseny i res més. Qualsevol persona que hagi estat sovint l'edifici de la Facultat de Dret de la UdG, sap que és un edifici nefast : no ventila, es fred a l'hiver i calurós a l'estiu i la qualitat del seu materials és deficient.