2006/12/18

El d'aquí i el d'allà

Els alts comandaments de casa nostra ja han fet cafè junts. Jordi Martinoy i Francesc Francisco-Busquets es coneixien però ara ja són coneguts oficials amb càrrecs inclosos.
A Martinoy, delegat del Govern de la Generalitat a Girona, li ha faltat temps per anar a visitar el subdelegat del Govern de Madrid. De fet nomès eren 20 metres de passejada però s'havien de fer i ell els ha fet aquest matí.
De ben educats és tenir en consideració als del costat que fan feina en el teu mateix camp, depenguin de qui depenguin, i Martinoy té molt clar el concepte.
A Francisco-Busquests no el descobrim ara que és gat vell i ja fa dies que sap el que és viure i conviure amb els amos, però també ha rebut amb educació la visita que no se sap mai com ens haurem de veure...les banderes estan al seu lloc...

1 comentari:

Anònim ha dit...

En Francisco sap molt bé quin és el seu lloc , és un socialista educat i amb un passat impecable , és dels ferms, és afiliat a la UGT com li tocava fer-ho en el seu temps però ha continuat pensant que l' afiliació al sindicat és part d' un mateix i de la seva trajectòria de treballador . En Jordi Martinoy , més jove i sense una opció clara de pertinença al col.lectiu treballador, també sap estar en el seu lloc.