2006/12/18

Joaquim Bosch deixa la poltrona

Estan arribant els canvis en les segones i terceres fileres del poder de la Gene i G-C està a la que salta a Barcelona i a Girona. A Educació, que ja no es diu Educació i Universitats i es recupera el nom d'abans, en Joaquim Bosch, fins ara Director dels Serveis Territorials a Girona, cedeix el pas i ja no tindrà poltrona. Potser s'ha solidaritzat amb la germana,... que esperava més. De fet com tants i tantes altres del PSC, ERC i ICV.
El Bosch va arriscar molt quan va atrevir-se a dir l'altre dia que l'aplicació de la sisena hora es podia haver fet de forma més pausada i que potser caldria anar més a poc a poc, doncs no és aquesta la idea del nou equip del Tete, i per això i per tenir gent més de la corda, en Joaquim es queda sense butaca i torna a l'insti,... o no,...
Mentre, una profe com la Pepa Celaya podria ser un bon recanvi: que ja ho sabeu, tot el que sigui Educació o Benestar i Família és cosa de dones,... La de Blanes, com McGuiver, el que calgui i on calgui per intentar demostrar que val.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

i mentrestant la Pepa s'oblida dels problemes de Blanes!!!! Segons informen no dona l'abast amb tantes coses a fer!!

Anònim ha dit...

G-C si enlloc de dir-se Pepa , fos en Pep, en Pepe o simplement qualsevol nom de mascle posaríeu en dubte el seu valer? A més temes de Benestar social, d' educació , d' assistència .... són temes de dones ? Sou massa masclistes i potser us falta més sensiblitat envers aquests temes!

Anònim ha dit...

esteu poc informats, ahir ja es va dir que el nou delegat territorial d' educació és el Sr Andreu Otero, fins ara inspector de diverses zones de comarques gironines i un militant fervent del PSC

Anònim ha dit...

us heu equivocat G-C el gris Otero delegat.