2006/12/19

Periodistes emprenyats a TV3

Els periodistes de TV3, la nostra, estan emprenyats. Tot plegat perquè sembla que està decaient el nivell de qualitat dels informatius i el share d'audiència no dóna treva, altres cadenes generalistes els hi estàn prenent quota i això no es pot aguantar. Allà hi tenim en Martí Gironell, fent el TN Cap de setmana, que és de Besalú i que compte per la quota gironina a la nostra.
Es queixen de Jaume Masdeu que és el Cap d'Informatius i que sembla que no aporta grans idees a tot plegat. Els periodistes s'han organitzat en comissions de treball pròpies, fora de l'organigrama dels serveis i estan per donar-li un tomb a tot plegat. No pot ser que ells que eren els capdavanters en informació a Catalunya i que han exportat periodistes i models a fora, no oblidem Carles Francino o Àngels Barceló, ara estiguin per darrera de molts.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En Martí Gironell, pot ser la quota gironina, però és dolentíssim.
No sap parlar a càmera sense moure's, i és la metàfora, d'on ha caigut TV3, si un noi així, pot presentar el TN cap de setmana.
Aquest, podria presentar les notícies a TvGirona, i justet.
Ah, i TV3, és més anti-occidental que Al Jazeera. Fot fàstic, la Seva

Anònim ha dit...

A més és convergent a matar, amic íntim de l'alcalde de Besalú, Lluís Guinó.

Anònim ha dit...

Que fàcil és parlar quan es porta anònim per nom...Ja m'agradaria veure com us en sortirieu vosaltres parlant a càmera!! i a més si pot ser informeu-vos abans de parlar per què encara que sigui amic de l'alacalde de Besalú(el seu poble), us heu equivocat de partit polític.