2006/12/21

La Pia no fa fum, fum, fum

Ahir G-C era al Parc de les Feres i encara que no ens agradi dir-ho vam fer com els de Ciutadanos perquè vam decidir no cantar a pelo les Nadales que tradicionalment canten tots els partits per aquestes dates al Parlament. Doncs bé, ens va fer gràcia veure en directe com la conver profe Irene Rigau cantava amb afició i no desentonava com la majoria. Però també teníem alguna gironina més com ara la colometa Pia Bosch. I les altres dues dones en qüestió van ser l'escriptora republicana Maria Mercè Roca i la unionista i mig gironina Elena Ribera.
Però cantar, cantar, cantar la colometa va ser la més fluixeta del corus. No és que desmereíxem les seves dots artistiques però es veu d'una hora lluny que la Pia necessita mirar els papers per seguir la lletra de la nadala. E-noticies té una entrada on es pot veure i aqui us la posem perquè comproveu que G-C no enganya. Com que ja som a tocar Nadal aquesta vegada donem el perdó a la colometa perquè era el seu debut però esperem que millori al 2007. Així és que,.... els del jurat de G-C nominarem la Pia com a OT, però no la fem fora de l'Acadèmia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si éreu al parc de les Feres podíeu haver fet les fotos vosaltres mateix@s i no fer un link al diari e-noticies que es carrega l' Esquerra tan sovint. Ah clar vosaltres sou sociates!
A part d' això la Pia amb la veu de colometa que té us assegurem que no és una cantant professional!

Anònim ha dit...

la foto jo diria que li vist moltes vegades a sa palomera, que teniu un acord o us copia fotos i informació