2006/12/05

Blanca Palmada, a Universitats

I més dones al Govern, no totes les que voldriem, però venen de Girona i això ja és quelcom,... S'ha confirmat que Blanca Palmada serà la "consellera d'universitats" que de càrrec és Comissionada en el supermacrogigadepartament del Conseller Huguet.

Ja sabem que altres havien rebutjat el lloc justament per no ser una conselleria i ser un subproducte, o perquè els noms de partit han prevalgut sobre els noms professionals, com sol passar, inclús a les millors famílies.

I aquest govern de l'Entesa està tancat i barrat en aquest aspecte, tots els partits contents, el president content, i els professionals ja en parlarem,...

Però que no sigui dit, la Blanca farà feina, amb la Pilar Dellunde de segona, i amb paper destacat, que ERC vol figurar i ser vist, i les Universitats sempre donen joc. Les gironines estàn a la palestra, ni que sigui en els segons i tercers nivells,...

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja... justifiqueu lo injustificable.
On és la paritat?

Anònim ha dit...

Molt bona noticia, per Girona i per les Universitats, des d'aquí, tot el suport aquest nou repte.

Anònim ha dit...

Ànim Blanca, segur que ho faràs molt be.

Anònim ha dit...

G-C jo crec que el més preparat era en Joan Puig per universitats.

Anònim ha dit...

No justifica la paritat i continua essent vergonyós que no hagin fet un govern de paritat però ser en tercer lloc, quart o el que convingui a l' escala vol dir que anem avançant i això és una alegria , potser canviarem els conceptes de regles i costums generals i aviat hi haurà normalitat i no una dona en món d' homes com passa ara amb les dones que tenen algun càrrec. Molt bé Blanca per acceptar-ho, segur que ho faràs molt bé!

Anònim ha dit...

G-C jo també crec que el més preparat era en Joan Puig per universitats.

Anònim ha dit...

Jo també crec que en Joan Puig és el que està més ben preparat, però m'han dit que pot anar d'embaixador d'Espanya al Vatica, algu en sap alguna cosa?

Anònim ha dit...

la palmada va deixar molt mal record a la udg. i per cert, sou uns sectaris. fa dies us vaig enviar un correu explicant xanxullos tèrbols de la palmada a la udg i n'heu fet cas omís. ja podeu penjar directament el logotip d'Esquerra a la capçalera del bloc!

Anònim ha dit...

per cert, algú s'ha preguntat si té res a veure el nomenament de la palmada amb el fet que el seu actual company, miquel amorós, sigui el germà d'oriol amorós, secretari d'immigració del nou tripartit, i president de la federació de barcelona d'erc? i insisteixo, G-C, investigueu els xanxullos de la parelleta palmada-amorós a la UdG, que tenen molta tela... aix, no, que no me'n recordava, que això és un "confidencial pro-esquerra"...