2006/12/15

Jordi Roche atura la segona crisi

Ja s'han fet les promeses eleccions del Comité Tècnic d'Àrbitres de la Catalana de futbol i el gironí Jordi Roche ha tornat a controlar la situació de crisis en què estaven els àrbitres. És el segon match que salva de cara a la graderia.
César Ochoa, un profe que fa d'àrbitre i que va ocupar el càrrec perquè es van carregar de males maneres el Casajuana Rifá, tornarà a posarà ordre entre els alumnes esvalotats que són els àrbitres de la Catalana. Ochoa l
i ha guanyat la partida electoral a Miguel Corredor per 576 vots a 376, tot i que l'antic pack de Manuel Vico i Ricard Campoy controlen igualment, que no deixen res del que toquen a mans dels altres. Quin pastís aquest,.... com per deixar-lo.
Roche continua igual d'atrevit un any després de ser president i ja ha fet passes importants en intentar fer un tàndem amb Sandro Rosell per carregar-se el Jan Laporta al Barça. Però no es van atrevir a donar el pas per jugar fort contra l'altre Madí català (empatarien a prepotència). G-C sap que el Roche està removent les aigües del futbol, però esperem que les corrents no se l'enduguin,...
Per sort seva, la casa (els rajols i parkins donen per molt) és forta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En Roche , és un gran especulador i si no pregunteu-li què ha fet en el terreny que ha comprat darrerament a Girona, i què hi va fer a Paris?
Gent com ell ja poden controlar-ho tot,fins i tot "l' esport" només tenen de treure el talonari , per cert és el que millor que sap fer, comprar i vendre especulant!

Anònim ha dit...

En Roche no controla, ni molt menys, el món de l'arbitratge gironí -més li agradaria-. Els àrbitres no són massa favorables a la política del nen Roche, així com estan a l'expectativa per veure com es comporta en César Ochoa, temut i odiat a la vegada per un ampli sector del col.lectiu arbitral.