2006/11/30

Els nous, tercer capítol

Una altra de les noves adquisicions del govern és Mar Serna, consellera de Treball, que no d'Indústria, com era fins ara, competència perduda en el camí del pacte cap a ERC i el totpoderòs Huguet, que deu ser una màkina perquè li han fet un macrosuperdepartament d'universitats, innovació, indústria i no sabem quantes coses més. Haurà de menjar de tot i força l'Huguet per empassar-se l'atipamenta de competències, ja que nomès té a favor que va néixer el 8 de març i aquest dia feminista segur que li ha proporcionat la sensibilitat que cal.

En canvi la nostra Consellera de Treball, ho és de treball i prou, no fos cas que s'esgotés de fer feina, i a més, com correspon a tota dona que arribi a un càrrec important té un currículum de caure d'esquena: advocada, magistrada, solidària i compromesa, ha estat suport com a directora general dels anteriors consellers de Treball,... i a sobre porta unes ulleres de coloraines que la fan xic i guapetona.

Hem volgut caure en el parany d'esmentar l'estètica de la consellera que si no encara ens diran que no li fem bé,... En tot cas les deslocalitzacions les veurà de tres hores lluny i podrà posar fre, o no, que a la New Pol encara la recorden i ara ja està tancada, la fàbrica, volem dir,...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Teniu raó amb això de que qualsevol dona que arriba a un càrrec és amb un bon currículum , totes ens ho hem ben guanyat i normalment treballlem molt per ser-hi!

Anònim ha dit...

La serna és bona com advocada i ha sigut molt bona coma directora general, com a consellera estic segur que no decebra a ningú!