2006/11/03

Exhaurides les existencies de fortasec i transiliums

Tots els partits catalans i especialment els seus dirigents no van gaire bé ni d'esquena, ni d'estòmac aquests dies. Han de vigilar els mals de ventre producte de les dinàmiques internes perquè els mòbils treuen fum i els pactes són un sac de despropòsits.
Per això, segons un farmacèutic, amic de G-C, s'estan acabant les existències de Fortasec, Transilium i antinflamatoris diversos.
Les ferides, de moment, no són profundes però: en Mas vigila en Duran per no trobar-se'l abans d'hora de ministre; en Montilla vigila en Zapatero perquè no hagi pactat amb en Mas, i ell acabi de conseller però sense cap; en Carod mira a tot arreu, especialment a en Puigcercós que no se'l trobi de conseller, aquest sí, en cap, i ell, en el millor dels casos, de president del Parlament; en Saura espera que vingui el tripartit perque sinó és queda sense res i així tots, excepte els Ciutadans que encara ho celebren a la carpa dels Joglars ( qui li havia de dir, a la carpa...)
I la resta, escoltant Catalunya informació (i llegint G-C) a veure si se n'enteren d'alguna cosa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

G-C sapigueu que a Catalunya passen unes coses però que a Madrid en passen unes altres. Investigueu que tramen des de la Moncloa, que és on s'està parint el futur govern de Catalunya,,,,

Anònim ha dit...

En aquesta farmàcia s' ha acabat el tranxilium i els tranquimazins, espero que no sigui per la vostra recomanació ! Així que vigileu què recomaneu , de fortazec encara en queda