2006/11/22

Zapatero esquiva Carod a Madrid

No hi haurà demà a Madrid l'esperada trobada entre Carod-Rovira i Rodríguez Zapatero perquè tal com li van de fotudes les coses al president espanyol en aquestes darrers temps (ahir ja ens ho va anunciar l'enquesta del CIS) ha esquivat la trobada amb el líder republicà. La salutació cordial serà entra l'apagafocs Fernández de la Vega en el flamante Palacio de Congresos y Exposiciones de la Villa y Corte, que diu el Puitxi Puigcercós. Us avise'm ja un dia abans de la salutació de màrqueting,... G-C hi serà!

La vicepresidenta de portada de Vogue (i dels modelets, un cada dia) i el futur vicepresident de la Gene coincidaran en la posada en escena del llibre de la periodista sociata fins el moll de l'ós María Antonia Iglesias, que tracta sobre el mestres de la II República. El Déu d'ERC ja ha fet saber a qui tocava que voldria trobar-se amb l'amo de la Moncloa però a falta de pan buenas son tortas que diuen a la meseta.

En Zapatero ha demostrat que és més llest que una garsa i ha triat anar a la presentació dels candidats del seu partit a Lleó per a les municipals que s'acosten per al maig que ve. Això de veure's amb el de Perpinyà ara no toca, un vell estil patentat pel retirat Pujol, un personatge que Catalunya no pot permetre's tenir tan mal aprofitat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Elconfidencial.com, en el seu apartat 'El confidente', parla exactament del mateix.

Anònim ha dit...

a en Zapatero , encara l' haurem d' ajudar alguns militants d' ERC per poder gunayar en les properes així que potser que s´hi pensi bé i no faci tantes esgarrifanses i artilugis secrets

Anònim ha dit...

Exacte anònim, sort en té el PSOE del satèl·lit que ha instal·lat a Catalunya, sota la històrica firma d'ERC.
ERC = PSOE

Anònim ha dit...

G-C és d'en Puigcercós o d'en Carod?

Anònim ha dit...

No us en fieu, el Card està a poc temps de militar en el PSOE, Ja només són d'esquerres. I no se si us heu fixat que cada dia s'assembla més a me'n Mario Onaindia. De fet en Raventós que era un furibunt atacan d'en Pallach perquè era socialdemócreta i els d'en Raventos eren socialistes no gestors de capital ( colien fer una internacional amb els argelians jajajaja) va caure del cavall i es convertí en un apèndix del PSOE a canvi d'una embaixada a França.