2006/11/17

CiU: sempre els hi quedarà el bar

Avui G-C, com aquell qui no vol la cosa, hem anat a la constitució del Parlament de Catalunya. Com que tot el peix ja estava venut i després d’anar donant voltes per tot arreu,... com que a G-C teníem una credencial de les bones, hem decidit anar al bar del Parlament a esperar que en passes alguna per poder explicar-vos qulecom diferent, ja que l’acte pròpiament l’hem trobat una mica avorrit. Suposem que aquests són els canons institucionals o és que ja s’ha instal·lat l’estil Montilla també al Parlament. L’únic moment de desconcert ha estat quan amb un cert nerviosisme, perquè els de l’Entesa no s’enfadessin, el President del Parlament, Ernest Benach, ha cridat Visca Catalunya Lliure!!!



La sorpresa de G-C és quan estàvem al bar perquè hem escoltat una conversa de diputats de CiU a Madrid i Europa: en concret, el gironí Jordi Xuclà, el tocat i posat, amb el Carles Campuzano, el progre de Conver, l’Ignasi Guardans, l'europeu tranquil, i el Jordi Vilajoana, el gat vell i murri, amb una intensa conversa repassant i puntuant la quota femenina del Parlament. Entre riure i riure, en Xuclà també, però sobretot el lideratge de la conversa era del Vilajoana i afirmaven categòricament que qui guanyava, com no podia ser d’una altre manera, era CiU. El síndrome de què tot ho guanyen arriba fins aquest extrem.

Un consell gent de CiU sigueu més discrets que sinó G-C està a tot arreu i ho explica tot i després no us queixeu si teniu problemes a casa.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

colla de masclistes aquest de ciu i en xucla que semblava sortit del seminari

Anònim ha dit...

No sóc de CiU però tenen raó , quina vergonya de partits d' esquerres, ni paritat en els partits , ni paritat en el govern només un 35% en el Parlament i enb la taula del Parlament de 1 President i 2 vicepresident cap dona. Sort que la Segolene a França farà canvis, malgrat el Parlament francés és el de menys dones d' Europa (només un 12%)però per primera vegada una dona pot ser Presidenta a França.Aquí potser els canvis seran més endavant, esperança!!!

Anònim ha dit...

veig que hi ha llibertat d'expressió en aquest bloc sempre que no se'l critiqui

almenys has corregit les faltes d'ortografia però a canvi has eliminat el comentari anterior

visca el trispartit 2 !

Anònim ha dit...

Tan santet que semblava l'aristòcrata d'en Xuclà. Mira'l ell!!!!

Anònim ha dit...

Faltes d' ortografia ? A on ?
anònim 3 em sembla que pots criticar tranquil.lament jo ho he fet alguna vegada i consta que ha sortit , això sí tingues la decencia de posar-hi el nom , enlloc de dir anònim.

Anònim ha dit...

Xuclà, xuclà... tan santet que sembles

Anònim ha dit...

Ahir al vespre vaig escriure un comentari dient que hi havia faltes d'ortografia. Avui al matí les faltes estaven corregides però el meu missatge ja no hi era.

Faltes d'ortografia? Passes en lloc de passés, canons en lloc cànons. I de sintaxi ni te les compto perquè són escrits que sembla que estiguin fets per estudiants d'ESO

Anònim ha dit...

és important l'ortografia per més important és parlar, pensa i escriure en català

Anònim ha dit...

jesus potser fes un bloc de ciu perquè si ets el de natzaret ja et necessiten

Anònim ha dit...

no sóc de ciu, però qui no em reconegui que el tripartit 1 va ser un fracàs ... a veure com serà el segon

Anònim ha dit...

en xuclà de santet res, com tots.

Anònim ha dit...

G-C, els lectors i lectores vostres ho som pel contingut dels vostres escrits no per l' ortografia, si volem llegir gramàtica catalana llegirem el contingut del curs D de català que suposo que deu haver fet en Jesus , no? Així que tranquils i tranquil.les , intenteu fer-ho el millor possible però el que compte és llegir, "enraonar" com diu en Benach que és igual que parlar i pensar a l´hora (que aquest mot només el tenim en català!)i intentar escriure en CATALÂ. A ESCRIURE SE N´APRÈN ESCRIVINT ,COM A FER SE N' APRÈN FENT I A ...!Endavant i éxit amb la vostra comesa!