2006/11/10

Dones al poder?

Quines dones per a quin govern? El ball de saló en que estem embrancats dès que en Montilla va dir que noms de consellers d'aqui a quinze dies, ens porta trasbalsats. I encara hem de sentir dir que respectaran la paritat de dones i homes per les conselleries. Ja hi som! A G-C no ens agraden les qüotes, ni les prebendes, ni els sortilegis, per això i sabent el que sabem, ho diem...Les senyores socialistes estan totes pendents d'un fil, igual que els homes, i aquestes són les darreres informacions: La Sra De Madre podria ser que fos una bona consellera, que s'ho ha gruat lo de l'Estatut a Madrid i va fer un tàndem molt bo amb en Carod. La Sra Tura, sempre present a les traveses, sembla que s'esfuma.
La Sra. Geli, saludable i esportista, sona segura a la cadira, sinó l'envien a Madrid, que és doble la qüota, dona i de Girona. I la darrera és la senyora Figueras, que tot i la cagada espectacular del tema adopcions al Congo (que sembla un còmic del TinTin) es manté ferma. I com ens ho maneguem per no caure en la desidia?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

G-C n´hi ha que no ho veiem tan clar:
1/La Sra Manuela de Madre, amb la seva malaltia, que li va fer deixar l' alcaldia , si ara és consellera serà un "desquit" per molts. com és possible que ambfibromiàlgia no sigui prou capaç de ser segona, a aquesta dona li falta el seny català!
2/ la Sra Geli, la quota deu ser de gènere perquè de Girona ja tenim en Nadal i en Del Pozo.
3/ Si tornen a posar a la Sra Figueras que va de llicenciada sense ser-ho, és una bona cagada, com a mínim el Sr Montilla no té estudis però no presumeix de tenir-ne
4/ Referent a la Tura és una veritable llàstima que entre tots li hagim de pagar l' atur , és bona,és currante, és forta i és força independent d' aparell.
Vosaltres que teníu poder G-c a veure si aconseguiu fer alguna cosa.

Anònim ha dit...

Les fotos de les nenes que heu posat semblen realment d´anunci de dentífric!Només la Geli està amb boca tancada, aquesta serà la única que continuarà.

Anònim ha dit...

Ostres no sé que es millor per molins de rei que la figueras es quedi a la gene o com a diputada a que torni cap al seu poble!!

Help!!!