2006/11/14

Carles Puigdemont va fent amics a ERC

El candidat a l’alcaldia de Girona per CiU, Carles Puigdemont, esta mirant d’instal·lar a Girona l’estil Madí de fer política. No sabem si és per donar les gràcies a Jordi Xuclà per haver-lo fet candidat a l’Ajuntament de Girona i garantir-li la nòmina via Parlament de Catalunya. Però el nou fixatge de CDC vol ser més papista que el Papa de Roma. Només cal llegir els articles en el seu bloc.

Carles Puigdemont és conegut per les seves arrencades de cavall i parades de b,... Diuen per Girona els qui el coneixen que de seguida és cansa de les joguines. Així va passar a l'Agència de Notícies a Internet, a la Casa de Cultura i és que ara ja està avorrit del Catalonia today, un news que va a menys i que és veu que la seva viabilitat és dubtosa.

El que no es pot entendre és que si té una possibilitat d’entrar al govern de Girona, sigui d’alcalde o de segon, serà pactant amb ERC, però resulta que l’únic està fent aquests dies és criticar a l’estil Confidencial
cat amb qui hauria de pactar. Si va fent amistats d’aquesta manera CiU a Girona també estarà a l’oposició, potser així haurà de treballar encara menys.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ningú es fia d'aquest noi , voleu dirque és treballador?
Em sembla que la Zoila se l' hauria menjat en patates i mira que ella no tenia res a envejar!

Anònim ha dit...

No té cap possibilitat de governar a l'ajuntament, ni pactant ni sense pactar!!