2006/11/06

A Girona què toca? O a qui li toca?

A partir d’avui comença per alguns i algunes gironines tenir obert el mòbil 24h, especialment pels del PSC gironí. I de moment en tenim tres al poder: Nadal,l'amo de Girona, la Geli i en Del Pozo. Per les primeres informacions de G-C, en Nadal tindria l’espai assegurat: fins hi tot algú diu que en l’altra vicepresidència cal un catalanista dels socialistes ben amunt, tot i que l’aparell d’en Zaragoza la vol per a ells.

La Geli, de moment, va xiulant per veure si continua a Salut. No està clar del tot perquè hi ha retallada de conselleries i alguna renovació, tot i que té el factor de gènere al seu favor. En Del Pozo està a totes les travesses però cal recordar que aquesta conselleria era d'ERC i no pensem que la deixi així com així. I tenim al congelador a la Pia Bosch, que és a l'atur i ens falta saber si en tindrà prou amb ser diputada. En la majoria de partits, quan ets conseller/a renúncies a l’acte de diputat,... però i la Pia? La “colometa” voldrà tornar a la delegació de Girona o aquesta delegació la voldrà ERC?

Tot una colla d’interrogants que si van al mateix temps que les ràpides negociacions del tripartit aviat ho sabrem tot. G-C continua fidel als seus principis: la informació és poder i s'ha de compartir.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina foto més guapa , em sembla que en faré un poster per la meva capçalera del llit!

Anònim ha dit...

Quina foto més guapa , em sembla que en faré un poster per la meva capçalera del llit!

Anònim ha dit...

I l'Esteva Pujol?. I el Donaire?.

Anònim ha dit...

Amb aquesta foto vol dir que els de darrera també tindran càrrec...

Anònim ha dit...

i els del costat no que deuen ser en donaire i pujol