2006/11/09

ICV passa de tot: homes i de Barcelona

Mentre la resta de partits de l’Entesa estant negociant i mirant de garantir que en els càrrecs hi hagi el màxim equilibri territorial i igualtat entre homes i dones, a ICV han adoptat la línia leninista: és a dir, que van a la seva. Els dos consellers seran homes i de Barcelona: en Saura de Gràcia i en Baltasar del Baix Llobregat.

A part que el PSC i ERC els hi estant retreient aquesta actitud, dins dels verds de disseny s’ha passat de l’eufòria dels resultats a l’emprenyada del repartiment, tant per l’acumulació de càrrecs com per acceptar Interior. Ja que tant anar de progre-feminista i en defensa del territori i treure uns bons resultats, sobretot a Lleida, i també a Girona. A l’hora de la veritat res de res. Tot queda com sempre en la família Saura-Mallol i el seu amic Baltasar.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu -n´hi do que deieu vosaltres l' altre dia . ´Es fàcil ser d' esquerres de "boquilla i a l' hora de la veritat la cúpula ser el mandatari de tot .
Au G-C i en Boada què tindrà a part de ser el gran negociador d' ICV?
Si voleu que us digui la veritat és l' única cosa que ens emprenya a molts de la famosa entesa , els xuperópters dels verds de disseny!
clar que han guanyat resultats , si els han votat perquè no han fet res en tres anys ni s' han posat en cap merder, qui no en remena no en trenca diu meva mare , que per cert els ha votat com diverses iaies de Catalunya que dèien , és tan mono en Saura , que no es posa amb ningú, ni critica a ningú ni diu s' enfronta a res pobret!

Anònim ha dit...

Podeu argumentar perquè dieu que lka línia leninista és anar a la seva? Quin comentari més xorra!!

Anònim ha dit...

ELS DOS PORTEN ULLERES DE DISSENY!
A ICV ES DEU COBRAR MOLT

Anònim ha dit...

Linia leninista = o estas amb mi o estas contra mi.

Anònim ha dit...

algu sap el que passa amb els verds esquerra ecologista que estan a iniciativa i es veu que estan fins els collons de saura i cia