2006/11/06

Carod, the winner

Carod ha guanyat el campionat del "a veure qui mana a ERC". No qualsevol aconsegueix una roda de premsa, sol davant el perill de les càmeres, en prime time d'un diumenge a la nit per anunciar la notícia de la setmana.
Ja ho sabiem que hi havia lluita de sabres a Esquerra durant el cap de setmana, però el cavaller Carod ha estat guanyador, i molt per sobre dels seus i dels altres. Li tenien preparada la presidència del Parlament però això era poc. Ell s'ho creu i està convençut de que la feina que podia fer al govern en l'anterior legislatura li havien près, i ara té, ell també, una segona oportunitat, malgrat Putxis i convergents. Per cert, que està guardant en Putxi per a més endavant?...Governació serà suficient?...
Diuen que segones parts sempre són dificultoses, però els convençuts s'ho fan valdre i Carod ha tornat per la porta gran. Les corones d'espines estan a l'armari.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

OK. Però el país a la merda, més espanyols que mai!
Fora botiflers!

Anònim ha dit...

A l' armari fins que no tornin a sortir , o vagi a Jerusalem o a on sigui i faci el ridícul!
au vigileu´l bé si és que és dels vostres!

Anònim ha dit...

Què us passa a G-c avui que aneu endarrerits? Ja estant dient a la radio, a la tv, les conselleries pertinents a cada partit i vosaltres ni mu! Es diria que sou convergents amb tan poca canya, tan poca carnassa, i tan paripé: agraiment als guanyadors, que en Carod molt bé .... au treieu-vos la pols de sobre ! Es clar com que us convida el conseller Nadal ara ja a jeure i parar l' aire oi?