2006/11/07

La travessa 1x2 de Nadal, Geli i Del Pozo

Les cases d’apostes virtuals estan que treuen fum amb les especulacions sobre el nom dels futurs i futures conselleres. Doncs prou nervis, tensions, punyalades i cadàvers que ja existeixen, que el Montilla ha deixat caure que vol deixar-ho per més endavant això de la configuració del seu equip de treball. Per la seva investidura, segons sap G-C encara queden dues setmanes i ens esperen rumors de tot tipus.

Després d’un trio gironí, amb l’amo al capdavant, ara sembla que seran hores baixes per als del nord. En Quim Nadal seria un 1 segur a la travessa o es pagaria poc a les cases d’apostes. És un valor segur al PTOP però no és dels preferits dels homes forts que envolten Montilla. Per tant, l’amo de Girona ho té bé,... posem un 1, però podria ser la gran sopresa de la travessa. En les cases d’apostes es paga 1,20 per euro apostat. El que menys dóna calés dels gironins.

En el cas de Marina Geli, la consellera de Salut té un peu a dins i un peu a fora. A la travessa seria un empat. La de Sant Gregori no cau bé a la guàrdia pretoriana de l’àrea metropolitana, tot i que la seva tasca és lloable. Si cau, el destí podria ser Madrid i a la cúpula del Ministeri de Sanidad. A la travessa, posem una X i en les cases d’apostes es paga a 1,50 per euro apostat. Tindríem més a guanyar.

Per últim, en Joan Manel del Pozo semblava inamovible perquè Educació és una cartera que s’ha quedat el PSC. Però el seu nom ja va sortir ahir al Parlament perquè va estar a punt de ser una conselleria que es quedaria ERC. Si hagués estat així, el professor hagués hagut de tornar ràpid. En la travessa és cada vegada més un 2 i a les cases d’apostes és el gironí per qui es paga més. Parlem d’1,80 per euro apostat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostia, molt bo el vostre joc però també inmillorable la foto .
Sou la reóstia!

Anònim ha dit...

k fort, la Geli té un polbo oi.............becus!!!