2006/11/08

Pujol llança el guant a Zapatero

El patriarca de can Conver ja ha pres cartes en la pomada i la crisi és tan forta amb el president Zapatero que Pujol ha fet saber al seu entorn que el sabater no és de fiar. El mecenes ha avisat al seu primer cercle que amb Felipe González i José Maria Aznar encara es podia arribar a acords però amb Zapatero el diàleg està trencat definitivament i sonen tambors de guerra. L'ex-honorable no li perdona que no hagi mantingut la seva paraula al seu hereu, el Mas, després d'aquell romàntic dissabte a la nit de gener a la Moncloa amb foto inclosa, mentre el Duran esquiava a la Vall d'Aran i el Maragall pixava fora de test. Això del Mas és cornut i pagar el veure perquè,... no volies caldo?,... doncs dos tripartits!!! I ara l'altra tripartit de la dreta el Pujol, el Mas i el Duran li preparen una oposició que deixarà el sabater força debilitat. El front comú dels conver al Congrés serà amb el PP, com en els vells temps.

Però com que en Zapatero comença a tenir el cementiri de la Moncloa força ple amb les creus del Bono, l'Ibarra, en Sebastián i en Maragall, ja sembla que va preparant una altra tomba perquè ha dit que sempre ha confiat en la capacitat política del Puigcercós. De moment, el sabater el deixa bé per suposem que més endavant,... zas!!! El sabater vol que el Puitxi transmeti una imatge molt diferent d'ERC i que posi ordre al tripartit. O sigui, el Puigcercós li queden dos TN a l'Entesa si fa cas a l'assassí amb guant de seda.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

De Girona a la Moncloa passant per can Pujol, ja ens direu com us ho feu a G-C?

Anònim ha dit...

Què són dos T N ?

Anònim ha dit...

Pujol contra Zapatero: el combat promet i caldrà estar atents

Anònim ha dit...

Intel·lectualment parlant, no hi ha combat. Un un estadista, i l'altre un pobre farsant. Al mateix nivell que els líders del Tripi de perdedors.

Anònim ha dit...

Molta fabulació és el que feu en aquest confidencial