2006/11/13

En Pep Guardiola simpatitza amb Esquerra....

Com qui no vol la cosa l'altre dia es trobaren de casualitat en Pep Guardiola i en Josep Lluís Carod Rovira.
Varen fer una copa junts i varen parlar molt i molt. Ja sabem que tenen afinitats en comú, especialment la literatura, que el jugador i el polític s'han declarat lectors empedreïts en moltes ocasions.

De família li ve al Pep la vessant filo-nacionalista, que a casa s'ha mamat compromís de país de sempre, i ell ho ha demostrat en moltes ocasions amb el Barça, a Catalunya i fora.
Per cert, què fa ara en Guardiola?

G-C sap que desprès de passar per l'Eldorado de l'Orient dels petrodòlars, va tornar a casa i va fer el curs d'entrenador professional, com tots els grans futbolistes. Però, desprès de caure la candidatura de Bassat a la presidència del FC Barcelona on ell hi anava de figura, no se n'ha sabut res més. Potser amb aquesta trobada informal volen recuperar una icona del catalanisme esportiu que el tema de les seleccions catalanes és un dels cromos d'en Carod per a aquesta legislatura...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja, Ja, Ja... amb esquerra ja només hi simpatitzen quatre freakis, i vosaltres.
Mireu com han desertat tots els que els defensaven: Victor Alexandre, Salvador Cardús, Vicent Partal, Ramon Tremosa,etc.. llegiu els darrers articles d'aquests.
Bé encara queda en Guardiola, en Joel Joan, i vosaltres, G-C perquè sou més sociates que en Nadal.