2006/11/18

La Zoila va "con faldas y a lo loco"

Aquesta la Zoila Riera se'ns està desmadrant oralment a mida que passen els dies. Ja hem escoltat més d'una vegada en petit comitè expressions similars a aquelles de "para lo que me queda en el convento..." És ben cert que a la Zoila no li ha sortit la tàctica de confrontació davant la substituta de l'amo i no treure rendiment d'una oportunitat històrica com aquesta és perquè els capos de can Conver t'acabin deixant als peus dels cavalls. Massa Madrid i poc Girona,.... Zoila!!!

Ara que ja sabem que el seu relleu és el gurú del Carles Puigdemont només podem dir que desitgem tota la sort del món a la Zoila fora de la política perquè a dins li queden poquets informatius de TV3. S'ha deixat anar per Girona que aquesta dona encara farà un canvi de camisa (en aquest cas seria sostens) però això encara està per veure. Can ERC??? Can PP-Dalton-Veray? Ella fa poc ha dit a G-C que està relaxadeta i esperant veure com passa la desfilada dels nois manaies de can Conver. Ella, que tonta no és, ja somriu només de pensar que la cosa pot acabar en un vetllatori, com també ho pensa l'Anna de la plaça del Vi i tot el seu equipet. En tot cas Zoila, gràcies pel cafè i sàpigues que a G-C esperem algun dia el nomenament dels millors candidats que pot tenir can Conver, com són l'Esteve Vilanova i el Joan Bosch, a qui tot G-C desitja una ràpida recuperació després de la intervenció.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, haurieu de saber que familiarment la Zoila tira més cap a Esquerra... cerqueu, cerqueu

Anònim ha dit...

la zoila amb en millo la parella ideal

Anònim ha dit...

Au si la Zoila entra a ERC jo me´n vaig .

Anònim ha dit...

Zoila estàs acabada i fins i tot ja ho saben els de G-C. A viure ara Riera!!!!

Anònim ha dit...

la zoila al ppgi per molt revolucionaria que fos de jove ara porta el mateix cami que la birules

Anònim ha dit...

ja era hora que algú critiques un dels perfils més baixos que ha existit a la política gironina. Així han fet gran al psc.

Anònim ha dit...

La zoila li dona cent mil voltes a l'anna pagans. Sovint la política és tan o més injusta que la vida. Per cert, Pere, si tu ets tan brillant perquè no et dediques a la política municipal guapo !

Anònim ha dit...

marc, si li dona cent mil voltes com justifiques els resultats de les darreres municipals? clar els de dretes sempre penseu que son els electors els que s'equivoquen..

Anònim ha dit...

benvolgut pere : 1r Jo no sòc de dretes. 2n.- Qualsevol persona que conegui a la Zoila pot assegurar que ella no és de dretes. 3r. Si la Zoila hagués gaudit de la plataforma que en Nadal li va deixar a la Pagans i de tota la difusió mediàtica que ha tingut, pot ser els resultats de les eleccions haguessin estat uns altres. No tu has preguntat mai això ?.

Anònim ha dit...

marc, la campanya de ciu a les municipals no va ser precisament mins de mitjans. És cert que l'herència de Nadal ha facilitat totalment que Pagans estigui on està, però la zoila ni ha conectat amb la gent,ni se li coneix oposició. També es veritat que no ha tingut molt suport ni en el partit i molt menys en el seu grup municipal.
T'has preguntat si compartint que el perfil de la pagans es baix, per què la zoila va fer el resultat que va fer? si la zoila no és de dretes em pots explicar que hi fa a CDC?