2006/11/06

Les cadires del govern com les dels cavallets

GC ha sabut que hores d'ara en Nadal i en Boada, gironins de pro, estan encastats al Parlament negociant els serrells de cadires que resten per repartir, una vegada tot està clar.
7 per PSC (Educació i Universitats, Salut, Economia, Treball i Indústria, Política Territorial i Obres Públiques, Agricultura i Justícia) 5 per ERC (Governació, Cultura amb Societat de la Informació, Comerç i Turisme, i Benestar i Família); i 2 per ICV (Relacions institucionals i Interior i Medi Ambient i Habitatge amb l'Incasol).
Podria ser que noms assenyalats restessin sense cartera? (Tura..Mascarell..) Podria ser que dones de tinguessin cartera?(dona d'en Bargalló) Podria ser que Del Pozo seguís a totes les travesses?
I una cua llarga llarga de gent per ocupar, així que passi la noria per davant...quantes dones? quants homes preparats per al càrrec? quines qüotes segons territori? quines qüotes segons famílies?...ah! què dur el paper del rei mag quan encara no és nadal...rodolí...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

jo soc dona, i no ho crec pas, no els hi deixaran, ademes em sorpren's

Anònim ha dit...

No entenc que se separi en el vostre escrit qüantes dones i Quants de preparats per la cadira, què voleu dir G-c que si s´ és dona ja s´està preparat per la cadira o al revés?
jo també sóc dona i qualsevol feina que he fet me l' he merescuda no per gènere sinó per treball quotidià

Gironaconfidencial ha dit...

tothom sabem que en la política el repartiment de càrrecs, ens agradi o no, va per partit, territori i gènere,o a l'inrevés. Estem reproduint les informacions que ens diuen, segurament hi han més homes incompentents en política que dones.

Anònim ha dit...

ok G-C ja veiem que no ha estat malintencionat però de vegades el llenguatge traieix i fa aflorar el subconscient!
GRÀCIES PER L´ACLARACIÓ!

Anònim ha dit...

jo diria que no sou del punt sinó de tv3 ja que diueu la informació abans que tothom el tn diu les conselleries de cada partit i vosaltres una bona estona abans

Anònim ha dit...

Com és que aquest confidencial té tan bona informació? Qui hi ha al darrera?