2006/11/28

Govern, els primers comentaris

El nou govern de la Generalitat (fotografia de El Periódico), primers comentaris:

Novetats? poques, però sonades, d'ERC i ICV ja ho sabíem tot, també s'ha de dir que no tenen tant a repartir i per això era més fàcil encertar-la. Però aquest secretisme del PSC (Montilla's line) ens ha deparat la sorpresa més important, Ernest Maragall, conseller d'Educació. L'única raó d'aquest nomenament és que Montilla ha volgut compensar el clan Maragall per tots els patiments, i amb una qüota de poder suficient, que a Educació es maneguen molts i molts cuartos.

Dones? poques, allò de la paritat era ben bé el que va dir en Carod, en conselleries no la trobareu, i exactament així ha anat, encara més, conforme més a l'esquerra vas, menys dones trobes. Quines contradiccions arrosseguen les esquerres, deu ser que el maig del 68 els ronda pel cap i no l'han paït...

Gironins? pocs, però ep! hem conservat el percentatge, tornem a tenir trident: Nadal, Geli i Capdevila, ufff! pels pels segons tenim entès, però aquí estem...
Continuarà...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Primers comentaris ràpids.

Tots aquells que deien que el sector capitans-PSOE del PSC desembarcaria al govern (Corbacho i companyia) s'han equivocat completament.

Els gironins mai no han tingut tant poder a la Generalitat, en nombre de càrrecs i sobretot en pressupost gestionat, com en els governs tripartits. Recordem que en temps de CiU la presència era sovint testimonial (Macias a Medi Ambient).

Com a curiositat, crec que el nou senyor del DARP té el rècord de conseller resident a un municipi més petit (Alt Àneu, 454 habitants) i recòndit (a l'extrem del Pallars Sobirà).

I cal comprovar quin és l'estat de la tradicional quota mèdica del nou govern.

Anònim ha dit...

Em sap greu, però us ha passat per alt que en Puigcercos també es de les nostres comarques

Quina creu! ha dit...

Ovidi, els gironins tenen poder? Deus voler dir "alguns gironins". La resta a patir-ne les conseqüències, com tothom!!

Anònim ha dit...

En puigcercos és com en montilla va neixer en un lloc però viu en un altre és més barceloní que gironí