2006/11/21

Les mosques dels periodistes

El Col·legi de Periodistes de Girona dóna les Mosques de la informació, uns premis als personatges o institucions que es distingeixen per promocionar Girona, ser queixosos o reticents amb els periodistes, o que faciliten la tasca d'informar.

Els guardons, honorant la nostra història, són mosques de Sant Narcís, bordes i grosses, que n'hi ha per a tothom. Els de G-C varem sentir l'altre dia a la Plaça Catalunya uns periodistes del Diari de Girona comentar que enguany no hi ha mosques bordes, que totes són grosses i bones, i que seràn per en Jaume Torramadé, alcalde de Salt, i per Càritas Girona.

No és fàcil ser guardonat per periodistes, que ja sabem com les gasten; a G-C esperem ser un dia mereixedors de mosca, grossa i bona, a poder ser!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Què us semblaria una mosca borda per alguna membre de l'oficina del portaveu dels Mossos a Girona?
Jo crec que n'hi ha una de veterana que se la mereix...

Anònim ha dit...

Soy de Salt y toma Pagans. Bravo por nuestro alcalde

Anònim ha dit...

Jo ja sé quin és el secret d'en Torramadé i té dues cames

Anònim ha dit...

Em sumo a la proposta de la mosca borda pels mossos, però no només per aquesta veterana portaveu... se'l mereix tot el servei de comunicació

Anònim ha dit...

Teniu tota la raó els caps de premsa dels mossos són uns "bordes"

Anònim ha dit...

Em sembla patètic que demaneu una mosca per a vosatres mateixos. Si us la donen seran els periodistes de manera independent.

Anònim ha dit...

M'afegeixo a la proposta d'atorgar la BORDA a una de les caps visibles de l'Oficina del Portaveu dels Mossos d'Esquadra de Girona. No crec,però, que aquesta distinció se la mereixin tots els membres d'aquesta oficina. Afortunadament, ni en aquest col·lectiu ni en cap altre, no es pot posar a tothom dins el mateix sac. Però per molt bona imatge que alguns vulguin donar de cara a la galeria, (Vegem el reportatge Entre Línies de fa un parell de setmanes) els que tractem sovint amb aquesta responsable de l'Oficina del Portaveu sabem que facilitar la feina als periodistes no sembla formar part del seu ideari de treball. Frases del tipus: "La nostra tasca és facilitar la feina als periodistes" o similars (Em remeto altre cop a l'Entre Línies) semblen una broma de mal gust per a aquells que dia sí, dia també batallen per explicar -s'intenta que de forma veraç- la crònica de successos de les comarques gironines. Facilitats, poques. Entrebancs, bastants. Davant de tot això, crec que la Mosca Borda està més que merescuda.

Anònim ha dit...

la mosca borda jo la donaria a la Pia Bosch, per aconseguir sortir a totes les fotos i de moment sin oficio ni beneficio

Anònim ha dit...

jo també donaria la mosca borda a la Pia

Anònim ha dit...

en torramadé es mereix un piló de bordes.........