2006/11/07

Si Saura va a Interior, la Tura...

Què divertit serà veure com el Joan Saura s'encarrega de desallotjar els ocupes i es fa càrrec dels mossos d'esquadra, un home de perfil dialogant quan a les tropes resulta que encara funciona allò de ordeno y mando. En Saura també tindrà Relacions Institucionals i això li atorgarà més poder i més responsabilitat als Verds de disseny, que en el darrer tripartit es van dedicar a repartir diners, volar amb helicòpter i fer fracasssar el bus de l'Estatut.

Si Saura fa de Tura, la Ronaldinha del govern, tal com li va definir Maragall, es queda sense butaca. Però en la darrera travessa l'ex-alcaldessa de Mollet del Vallès té tres possibilitats: Salut, Justícia i tornar a la vida real. En aquests moments, G-C sap que només la paritat pot salvar la metgessa Ronaldinha que, tot i la bona feina, anar per lliure, tenir ànsies de jefatura i ser megaconsellera també pot tenir un preu.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ai la tura, que malament s'ho ha muntat

Anònim ha dit...

Això passa si no ets clarament de l' aparell i vas més per lliure de tota manera per molt amiga del jefe que siguis (era la nineta d' en Maragall i d' algun altre) Necessites el partidet per continuar