2006/11/07

Viva Sandino!

A G-C no volem de deixar de banda altres racons de món que no siguin la nostra petita pàtria.
L’estimat poble de Nicaragua, ells també han viscut una forta campanya electoral i eleccions diumenge passat .En no ser un país,segons els nostres ítems, desenvolupat,(malgrat tothom té molt més cultura política i diàleg que nosaltres) no han acabat el recompte. Les expectatives amb el 70% escrutat són que guanya en Daniel Ortega del partit sandinista- , després de 16 anys d’estar a l’oposició aquesta podria ser una aportació per fer al candidat català Mas perquè no es desanimi, malgrat les diferències programàtiques dels seus partits .
Diverses persones de comarques gironines hi són d’ observadors i alguna ens ha enviat informació dient que tothom està molt content i animat.
A G-C ens alegrarem de la victòria sandinista i esperem que així sigui! Les esquerres estem recuperant el món, per tant un altre món cada dia és més possible. Amb una setmana Brasil, Catalunya i Nicaragua, anem per bon camí.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé G-C que no penseu només en el nostre racó de món.
Crec que posar l' exemple del sandinisme és un bon marc conceptual per la gent d' esquerres, malgrat que el partit d' ara no és el que era, en la campanya en Daniel parlava del FMI i del Banc Mundial. De tota manera esperem que guanyi i faci costat al Chàvez i companyia... en lloc de les polítiques neoliberals. SANDINO ES PRESENTE, VIVA NICARAGUA!

Anònim ha dit...

Nicaragua, ens ha ajudat a molts a reflexionar sobre el món i les capacitat humanes.
Ara tornarem a la vella glòria , encara que potser tots molts més grans.
La gent de la Universitat de Girona continuen creient en el projecte de país nicaragüenc.

Anònim ha dit...

Felicitats G-C perquè aquest article us fa diferents i sabeu tenir una visió més global que la d'una Catalunya que es mira constantment el melic.

Anònim ha dit...

Heu sentit a parlar de la "piñata"??

Anònim ha dit...

Daniel Ortega, el tío més corrupte de Nicaragua, va pactar amb Alemán el canvi electoral, s'aferrat a l'esglèsia i el seu número dos és de la contra.
En Montilla és una cosa similar.
Res a veure amb en Lula. Aquest sí que és un treballador coherent i responsable, digne de liderar l'esquerra llatina, no el populisme d'Ortega i el gris Montilla.
Pregunta del milió S'admeten apostes: quin del nombrós grup dels germans Nadal hi ha darrera de Girona Confidencial?

Anònim ha dit...

Ai ai ! quan s'abusa de la maria passen aquestes coses