2006/11/13

El PSC de mani contra la MAT

Segons ha vist G-C, com dèiem ahir tots els partits, si tots, de l’Entesa eren presents a la manifestació contra la MAT. Si no és que en Narcís Casassa, del PSC i alcalde de Sant Julià de Ramis, té un doble o algun germà bessó a la Catalunya Nord, ahir va assistir a la manifestació agafant la pancarta escrita en francès.

Avui a Can Garreta, seu del PSC a Girona, tothom comentava que com podia ser que un home tant disciplinat con en Narcís Casassa anteposés els interessos del poble per damunt dels de partit. Vet aquí el debat: què és primer el partit o el poble? obrim el debat, que tothom digui el que hagi de dir, però és l’etern debat sense solució per tant que cadascú faci d’acord amb la seva consciència el que cregui que s'ha de fer.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

i no dius res d' olòriz, pardo o de show man puig o roca que també hi eren?

Anònim ha dit...

alerta G-C no sé si escriviu malament per despistar o és que se us passen errades molt important , que sou de l' ala montillista i no domineu bé el català?
que tothom digui el que HAGI de dir!

Anònim ha dit...

es clar anònim anterior com es suposa que els d'erc i ciu son purs i no fan faltes ortogràfiques! Jo crec que els de G-C despisten.

Anònim ha dit...

està clar que els de G-C son ERC facció Puigcercós, amb simpaties pel nadalisme.

Anònim ha dit...

Jo ho tinc clar, només ho ha fet per rentar-se la cara davant de l'opinió pública de Medinyà, i si temps al temps.

Anònim ha dit...

tranquils, ara ja pot marxar, ja te lligats el tema del "castell" i el del golf pels "amos"