2006/11/08

L'oxitocina de la cúpula d'ERC

El pacte de l'Entesa per al nou govern de Catalunya està generant orgasmes i coitus interruptus a parells.
En aquells que no han accedit al govern com CiU es viu una interrupció constant que ja dura de fa tres anys; o en aquells que mai s'han menjat un "rosco", com els del PP.
Però és que en el partit que sembla que tenia tots els nuvis per ells sols, els orgasmes sembla que són només d'uns pocs i els altres, les bases i els càrrecs mitjans estan en coitus interruptus des de dissabte.

El pacte de l'Entesa va ser l'ebullició de l'oxitocina, hormona del plaer, per a molts dels que esperen la consecució d'una cadira i/o premi per a la tasca. Però vet aquí que el repartiment d'orgasmes està molt ben controlat pel nucli dur (i mai millor dit els Carod, Puigcercós, Vendrell, Oliveras, Benach,...) que entre diumenge i dilluns decidien, sense previ avís, que les carteres que es quedaven eren les que han estat anunciades.

Oh! Desil·lusió, alguns no s'ho acaben de creure i s'han destrempat, perquè l'aparell no ha estat consultat. Això de l'inseminació artificial i el control de la procreació de càrrecs està essent capítol a part per a Esquerra, deu ser que l'oxitocina va cara...