2006/11/21

El conseller de treball a l’atur

Tot i l’hermetisme de l’Entesa, ja es comencen a confirmar noms de consellers que es queden a l’atur, segons han informat a G-C diverses fonts, sempre sense saber que G-C escoltava. Un atur relatiu ja que la gran majoria per no dir tots i totes són diputats al Parlament, i sinó com en Maragall, un consell d’administració i problema solucionat.
En Montilla ja ha parlat amb el conseller de Treball i Industria, Jordi Valls, per comunicar-li que no continuarà degut principalment que han de treure consellers per posar conselleres.
Jordi Valls, ex-alcalde de Manresa, en aquells moments el virrei de la Catalunya central i molt abans, filoconvergent, cal recordar que quan el van nomenar conseller se’l situava com un dels hereus d’en Pasqual Maragall, però amb l’excusa de la quota femenina i a l’estil de la revolució francesa, s’ha quedat sense herència. Per la nova Consellera de Treball dos opcions: una de fora o una que ja té càrrec a la conselleria.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

quines són aquestes dues opcions ?

La de dintre , no serà la Tura suposo?
I les de fora , sonen alguns noms o haurem d' esperar final de setmana!

Anònim ha dit...

Pobret en Valls, amb el perfil tan convergent que té els del Bages no sabem encara que fa amb els sociates. Això sí gent de G-C tingueu clar que aquest és del nucli dels espanyolistes.

Anònim ha dit...

Benvolguts GC; la de fora, és una catedràtica del ram i compatriota de la pera llimonera?

Anònim ha dit...

vosaltres sí que sou la pera , a veure si la consellera només ho serà per quota femenina, sort que les dones reivindiquem cada vegada més el poder i aviat sereu els homes els que necessitareu quaota masculina per fer alguna cosa!

Anònim ha dit...

la de fora no ser qui pot ser però la de dins jo apostaria per una dona independent i magristada