2006/11/04

Torna el triunit espanyol

Davant la possibilitat real que el tripartit pugui tornar a governar a Catalunya la caverna ha tornat a sortir creant el triunit espanyol: per dir que ara no torna a tocar. Quin millor pacte que amb aquests de CiU, que encara que no siguin d’esquerres els tenen més controlats.

Si heu llegit o escoltat les declaracions del Chaves, Ibarra i Bono, vorejant l’esquizofrènia política, el nacionalisme que no sigui l’espanyol és dolent, però entre línies ens diuen que mal per mal ens quedem amb els de CIU. Aquestes declaracions fan un flac favor a CiU perquè els ubica en el pactisme agnòstic de tot si val, però amb el suport de la caverna del PSOE, i espereu que encara ens ha de sortir la CEOE, l’església i el PP-Aznar.

Segons informacions de G-C, esperem que el PSC faci constar la voluntat de la majoria de la direcció i la militància, que no voldria veure ni en pintura en Mas President amb el vots del PSC. Abans de l’estiu va tocar a les bases d’ERC i ara toca a les bases i la direcció del PSC.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Després de tant qüestionar a CiU, després del vídeo si PSC dóna la presidència i governa amb CiU molts i moltes quedarem desencissats/des i potser acabarem agnòstics pensant que la política no és res més que un gran joc de daus o d' ous?