2006/11/29

Ja posats,... preferim la dels Stones,...

Que a Madrid no acaben de saber què és això de les llengües (en plural) de l'Estat, ja ho sabíem, però que el primer dia del nou govern de la Generalitat, presidit per un socialista que fa gala de que, tot i que en sap poc de català, prendrà classes i n'aprendrà,... no donem crèdit al que han fet els seus de la meseta.
G-C ha sabut que en el debat que té lloc al Congrés dels Diputats, sobre la Llei Orgànica d'Universitats (LOU) avui el grup socialista s'ha oposat a que figuri com a requisit saber les llengües oficials, per accedir als llocs de professors i a les places d'estudiants de les universitats de l'estat on hi hagi més d'una llengua.
Quin lleig que li han fet al President Montilla, abanderat de la qüestió lingüística, ell més que ningú. És per això que avui, que estem navegant en la boira del protocol, li posem salsa al tema i ens passem a la dels Stones, que el Vicepresident Carod ja se n'ocuparà de la llengua a Madrid, no?,...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquests socialistes són uns venuts al psoe i a Madrid sempre fan el mateix , a veure si aconseguirem fer grup parlamentari propi ´Alex Sáez!!