2006/11/12

El PSC i ERC fan bondat

Els consells nacionals del PSC i ERC han aprovat per àmplies majories l’Entesa. Els respectius aparells s’han passat tota la setmana preparant les reunions perquè no passes res de res i tothom fes bondat.

El PSC ha tingut feina amb la gent més de PSOE que deien que no es podia desautoritzar el Presidente Zapatero i d’altra gent que diu que en la negociació no s’ha castigat prou a Esquerra, fins i tot el PSC ha salvat la carrera política d’en Carod, quan aquest fa quinze dies estava més a prop de la jubilació que d’un ascens.
Els d’Esquerra, preocupats perquè les famoses bases no tornessin a desautoritzar la direcció, el sector convergent d’esquerra no ha gosat plantar cara però s’ha passat tota la setmana qüestionant l’Entesa amb la boca petita, dient que era impresentable que fessin a un espanyol com en Montilla President, que els votants independentistes d’esquerra no perdonarien mai l’Entesa.
Però el resultat final més real o no, és que tant el PSC com ERC han controlat els seus òrgans de direcció a la perfecció,... per què serà? Segurament perquè el que nomerà decideix i en política com a l’antiga mili,... els galons i el temps decideix qui es nomena i qui no.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc militant d'Esquerra i us poc assegurar que a les reunions que he assistit hi ha hagut poquíssimes queixes contra l'Entesa, moltes menys de les que jo mateix intuïa.
ERC tenia tres possibilitats: anar a l’oposició; fer president liberal Mas, que es diu nacionalista però que va pactar una retallada a l'estatut que el va deixar inservible; i per últim fer president a Montilla. En Montilla no és del gust dels militants d'ERC perquè voldríem de president una persona del nostre partit. Però com que això no pot ser, com que no volem quedar-nos a l’oposició i com que les polítiques liberals de xecs escolars i ciutadania per punts no ens va, tothom creu que la postura menys dolenta és la de l'Entesa.
Tots sabeu que la militància d'ERC no diu sempre amén a les decisions del la cúpula (recordeu què va passar amb el referèndum de l'Estatut) per això cal analitzar com un vot de confiança de les bases cap a la direcció l’acord del Consell Nacional.

Anònim ha dit...

Josep el teu comentari ens anima , sobretot als que no som militants d' ERC a veure que potser aquesta vegada no hi haurà disbauxa i anirem tots a "una com a Fuenteovejuna". Si serveix de consol alguns militants del PSC sobretot de Girona també hauríem preferit un altre perfil per President , però cal donar un vot de confiança cap a les direccions com dius tu.
L' Entesa serà un éxit entre tots ho hem d' aconseguir.

Anònim ha dit...

aquesta noticia ha estat filtrada per un traidor del consell nacional, però és igual farem tripartit,el que no vol dir unitat en tot.

No a la Mat,

Anònim ha dit...

Fora traïdors d'erc, aneu contra la bona gent d'erc.

Visca en Mines i ERC