2006/11/29

Puigcercós emocionat,... i altres

Els polítics són humans, fins i tot els més durs i més distanciats. Què podem dir del President Montilla que avui ha deixat anar alguna llàgrima en la seva presa de possessió.

Per no parlar del nostrat Puitxi Puigcercós (el quart de Girona que ens havíem deixat, com que fa temps que no el veiem per aquí,... Farem que consti com a "mig". O sigui, tenim tres consellers i mig).
Joan Puigcercós, la mare d'aquest nou govern d'Entesa, està emocionat i se li nota, mira amb edulcoració, es sitúa un pas endarrera, se li nota que somieja despert, ha arribat on volia.
Per cert, us heu fixat en la "pajarita" que portava en Lluís Coromines a Palau? No hi ha com ser una senyor de Girona per anar elegant. Digues que sí, Lluís, ja saps que a G-C en som fans teus des que els vas plantar cara als caps a Solsona.

I per acabar-ho d'adobar amb les emocions, avui l'Artur Mas a TV3 ha dit que està "tocat", que tot plegat "està sent molt dur". Bé, Artur, bé, per superar-ho el primer és reconèixer-ho. Intel·ligència emocional a dojo a la nostra classe política. Torna l'oasi català?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Puigcercós, afiliat al PSOE, espanyol!
I a veure si estudíes, que això d'"estudis en..." ja fa pudor.
Sort que el teu partit, el PSOE, t'ha col·locat de conseller, per què tu, ni ofici ni benefici.

Anònim ha dit...

Puigcercòs, es una gran persona i un molt bon politic.

Anònim ha dit...

Mireu, jo no sé qui sou ni qui deixeu de ser, però fa dies que us segueixo i hi han coses que em foten a parir. Aquest govern és una merda, ara resulta que tenim un president que s'estima tant catalunya que després de viure tota la vida aquí ha hagut d'esperar a fer-se president per a començar a donar classes de català, segurament abans devia estar massa enfeinat amb ganivetades i els seus tripijocs de poderós. I això tenint en compte que el que en penso d'aquest senyor és que el menys important és si és nyego o no, i si no, temps al temps, aquesta mosqueta morta quan es destapi fliparem tots. I a sobre, va, i tots els catalanets de a peu, Nadal, Tura, Castells, Puigcercós... i dic aquests perquè són els que em queien millor abans, llepant-li el cul només per a seguir arrapats a una cadira. I podria dir-vos unes quantes coses més del que en penso, però no sé pas si tindria prou espai. N'estic fins als collons de tots plegats, no vaig anar a votar perquè ja no em quedava a qui, i us puc ben assegurar que no me'n penedeixo ben gens, com a mínim aquesta vegada no tinc la sensació d'aquella dita; cornuda i pagar el beure. M'indigna el que he vist aquests últims dies, em fa ràbia i em sento decebuda, desencantada i fastiguejada. Ah! i que ningú s'atreveixi a venir-me amb allò de la democràcia parlamentaria o de que una persona llesta en principi el que sempre ha de fer és anar a votar. El que és aquesta democràcia és una democràcia feta a la mida, precisament, de tots aquests personatges que avui han format govern. Mes igual si no hi ha paritat, mes igual si parlen català anglès o xinés, si són blancs, negres o de color pastanaga, però, collons!, ón són els que tenen una mica de dignitat i coherència?!!. Ho sento, estic rabiosa, no puc fer-hi més.

Anònim ha dit...

En Puigcercós és prepotent i veurem com se´n surt per governar de conseller!

Anònim ha dit...

Com que no has anat a votar , cap de les teves opinions és vàlida!
Les coses es canvien des de dins i no només criticant , si et sents tan honrada, tan digna , participa nena , participa i fes el teu partit , el teu país i la teva democràcia a mida

Anònim ha dit...

Ah!.....i fes-te un blog, et marxarà aquesta ràbia continguda que portes dins i treuràs la part de la teva personalitat creativa!

Anònim ha dit...

no siguis tan pessimista.
val mes una democracia coixa que una dictadura.
posa el teu gra de sorra perque sigui millor.

Anònim ha dit...

Quin parell aquests dos!!!!!

Anònim ha dit...

veig que encara corren gironins del PI. "Ladran, luego cabalgamos"

Anònim ha dit...

A l'anònima "demòcrata": si els defensors del tripartit argumenten que reeditar-lo, de la manera com s'ha fet, és legítim perquè és legal, més legítim és criticar-lo, per més que no hàgim anat a votar. La llei ens ho permet, ho entens??