2006/11/22

Girona power a Cultura

Killer Montilla els té a tots ben agafats pels dallonses perquè no torni a passar el que no ha de passar, i porta una llibreteta (què em recorda a mi això de la libreteta?...) on té escrits tots els noms dels consellers in péctore del Tripartit 2.0 (anomenat l'Entesa a Madrid).


Però a G-C que som el confidencial més enterat de tots els confidencials que es fan i es desfan (per humils, nosaltres, amb mosca o sense...) hem pogut donar una ullada a la llibreteta (de tapes color vermell socialista) mentre feiem un cafè (que em fem molts, sí però és un mètode per aconseguir informació...) al costat del Pecident..
I vet aquí que hi havia, en el full on posava Cultura, un nom escrit en lletra grossa, el de Maria Mercè Roca, novelista gironina estimada pels seus culebrots i secrets de família i per les seves cames de seda (el llibre, no les d'ella...)


Ja ho veieu, el clan de les mosques, altrament dit els de Girona, sembla que augmenten a la Plaça Sant Jaume...esperem que no sigui un altre història per a no dormir...

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Una filtració del clan de l'avellana que la vol cremar. Ells aposten pel Bargalló (amb perdó).

Anònim ha dit...

Estàs equivocat, el Bargalló marxa, cremat pels enemics del sector Puigcercòs...

Anònim ha dit...

Aquesta mari pau huguet d'ERC, té el perfil digne d'ERC.
No ha fet res més que de florero. Has escrit la sèrie més dolenta de les que han fet a TV3.
Ella, que en teoría és empordanesa, de Portbou, i a l'enterro de la Montserrat Vayreda, es va perdre per arribar a l'esglèsia de Sant Pere de Figueres, la capital de l'Empordà i 2na ciuat de Girona. En quin món viu aquesta tieta?
És posible la comparació amb Mascarell? Algú l'ha sentit durant aquests tres anys, alguna intervenció política?
ERC, mai creixereu.

Anònim ha dit...

Doncs mira, jo sóc de Girona, no sòc d'ERC però sí amiga seva i si fos veritat, malgrat el tripartit 2, seria la única bona noticia. M. Mercè, sé que ho faries molt bé i a més tens capacitat pel consens.
Llàstima que això de la política no sempre es mou per l'eficiència i la capacitat !!!
Ànim !!!

Anònim ha dit...

Jo tampoc soc d' ERC i també penso que la Mª Mercè ho faria bé 1 si l' encerteu G-C estem ben encaminats culturalment !

Anònim ha dit...

Aquesta no que l'ha conec
i és rara rara rara

Anònim ha dit...

si no la coneixes perquè dius que és rara, et refereixes a la Mª Mercè o a la noticia que aquestes o aquests de G-C ens donen?

Anònim ha dit...

Pau perdona,
volia dir que l'ha conec i és rara, rara, rara, rara. Només mirar-la ja es veu

Anònim ha dit...

A mi també m'agradaria molt que la M.Mercè Roca fos Consellera de Cultura, però companys de G-C, em penso que vau fixar-vos malament amb el "quadernillo rojo de Montilla"... Jo diria que efectivament hi haurà una republicana gironina que serà Consellera, però no serà la Roca, ni serà a Cultura.

Anònim ha dit...

on és la notícia? aquest nom lligat a aquesta conselleria ja va sortir fa molts dies. com tants d'altres. la llibreteta vermella, si existeix, segur que és per despistar els pardals com vosaltres. apa que en montilla us deixaria veure res a vosaltres abans que als col·legues catalans (nadals i companyia, que estan escagarrinats que encara no saben què passarà...

Anònim ha dit...

Ostres, si la gironina republicana consellera és de Sant Hilari, ja patirem. La conec molt bé i és un paquet fenomenal. La millor era l'Ana Simó però en Monti la vetat. És un sectari.