2006/11/25

Guillem Terribas o Terrible

El nostre admirat llibreter i amic dels seus amics és un geni. A més de ser un activista cultural de Girona imprescindible té tocs de crack que només uns quants sabem valorar. Divendres a la nit vam veure el Guillem al col·loqui dels Cinemes Oscar sobre la pel·lícula "El Perfum", que està ambientada a la nostra ciutat. El Guillem va ser un dels protagonistes amb l'Àngel Quintana, la Núria Esponellà i l'Edmon Roch, tot un senyor després de la recent pèrdua familiar.

Doncs bé el Guillem va ser a la nit als Oscar i G-C no hi podia fallar. Però és que ahir, a la tarda, el "Terrible" estava rere el mostrador de La 22 al peu del canó. G-C es va endur -pagant i sense descomptes!!!- un llibre imprescindible, com és el d'Eduard Màrquez amb "La decisió de Brandes", i poc després en Guillem va despatxar sense manies un conver: el Marcel Riera, ex-alcaldable de CiU a Badalona i ex-diputat al Parc de les Feres. Aquest el Riera és un bon vivant i també és llest perquè els caps de setmana se'ls passa sovint a Girona. Motiu: ai la mitja costelleta de l'armeria,...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Gent de G-C ,la gent normal , vull dir treballadors i treballadores normalment estem al peu del canó vuit hores laborals , per tant en Guillem que a més de ser un activista cultural és propietari de la llibreria és normal que tot i sortir a la nit l' endemà estigui a la feina , a la tarda . Molts , dels que sortim a la nit l' endemà anem a la feina ja al matí, així que potser només sou vosaltres que feu l´horari que voleu i treballeu poc, en Guillem és una persona del poble com tots i totes

Anònim ha dit...

Guillem: si ets un enxufat de G-C deu ser perquè o pagues molts tiveris o regales molts llibres

Anònim ha dit...

hi ha molts convers que són sovint a girona per "culpa" de la dona. i que són clients d'en guillem, també. ell és un senyor i no us ho dirà, però en té alguns de fixos. jo els hi he trobats diverses vegades, a can 22, i sopant a can manolo, i mirant un partit a can akasvayu... què deu tenir girona que atreu tant els xaves convergents? que no hi ha dones guapes a barcelona???

Anònim ha dit...

Òstia Simona, que provinciana. De debó creus que no hi ha "noiotes guapes" a Can Fanga.
Em sembla, que per molt que us costi de creure, deuen venir a Girona a comprar, etc. per què tenen una segona residència a la Costa Brava o el baix empordà.
Ah, i en G-C admira a en Terribes, perquè és un més de la secta sociata com ells.

Anònim ha dit...

g-c però aquest conver no tenia pluma?

Anònim ha dit...

Hòstia no en teniu ni idea, en guillem és el gerent de la 22 ja que és una SA que té uns quants socis. Jo el conec no per ser cap patum ni amic, sinó perquè vaig treballar a la 22. De pluma no en té cap i de conver tampoc ja que és dels pocs ingenus que encara és pensa que la c de psc vol dir catalunya.