2006/11/20

Menjar amb estrelles

Ja ha sortit el resultat de la tan esperada Guia Michelin de 2006 que és la biblia del bon menjar arreu. I estem d'enhorabona, el restaurant Miramar a Llançà i el Restaurant El Rebost d´en Pere a Banyoles han rebut la seva primera estrella michelin.

Els felicitem de tot cor perquè a G-C som dels que ens agrada el bon menjar, la bona literatura i la bona política, tot plegat, de les salses més gustoses de la vida.

A més, està bé que siguin restaurants d'aquells que no fan soroll mediàtic perquè que li donin a l'Evo de Santi Santamaria estava cantat, però que obtinguin l'ansiada estrella restaurants de poble, que fan feina callada i humil, és encara més meritori.

La bona cuina arrelada al país, que beu de les fonts de la cuina de les cases, de la cuina de les festes familiars, és la més real, amanida amb investigació i innovació, fan de la restauració un dels puntals econòmics i culturals de la nostra terra.
Els de G-C prometem anar a tastar la cuina de Llançà i Banyoles, degustar país fent país.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

segur que els heu probat i gratis no hi res millor que treballar el punt cobrar molt i treballa poc i menjar bé, com porteu els michelins

Anònim ha dit...

Exacte anònim, aquests del Punt, van de gourmets i són uns pagesos que els hi agrada menjar bé i fer-se l'entés. Talment com el seu admirat menjadetot Benach. I no heu anat mai a aquests dos bons restaurants? Sortiu de Girona, periodistes tripartistes, hi ha vida més enllà de Can Roca!

Anònim ha dit...

Restaurants de poble???? Deveu voler dir restaurants pels rics del poble!!!!

Anònim ha dit...

Si aneu aquests llocs jo vull venir amb G-C. Seria teta!

Anònim ha dit...

Sempre he pensat que aquests o aquestes de G-C sou uns "pijos" rics d' esquerres però només de boqueta

Anònim ha dit...

Això fa pinta d'aquell periodista del punt. Us hem pillat GC!