2006/11/30

Montilla fa patir en Nadal i d’altres

Segons ha pogut saber G-C el President Montilla ha fet patir a més d’un del PSC a l’hora dels nous nomenaments de consellers. Mentre que a la resta de partits tothom ja ho sabia i les persones afectades feien silenci, a Can PSC alguns no sabien si continuarien o si serien nous consellers fins a última hora.

Entre els que de dilluns al vespre a dimarts el matí no sabien el què tenim en Joaquim Nadal, l’amo. També ens ha arribat a G-C que l’aparell del Baix Llobregat com a mínim va fer patir fins dimarts al matí a l’amo i al Tete, Ernest Maragall, fins el migdia.

L’estil Montilla necessitarà de força tranquilitzants i d’un curs intensiu per interpretar els seus silencis. També caldrà trobar la resposta de per què un govern que havia de ser montillista, de montillistes estrictes no n’hi han, i dels primers consellers d’en Maragall hi són quasi tots i totes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

AL PSC NECESSITEM AL QUIM!

Anònim ha dit...

OK, quedeu-vos-el. Si us plau!!! Però que no fagi de senyor de Girona!

Anònim ha dit...

En Quim Nadal ja està acabat!!!!!!!!!!!!!!! I aquest deia d'en Jordi Pujol?¡?¡ Si tingués dignitat hauria plegat fa anys però com que no té res més, doncs aguanta per acabar d'enxufar encara més a tota la família i amics