2007/01/28

David Mascort va a Comerç i Indústria

Com no podia ser d'una altra manera els de Cal Republicans no ens han fallat en la selecció i demà dilluns anunciaran el nom de David Mascort com a delegat a Girona de Comerç i Indústria, una cartera que ha passat a les seves mans amb l'acord del tripartit. A G-C sabem que el de Vilablareix té un perfil idoni per aquest càrrec i per això diem SI amb majúscules a l'aposta del Sitjà i restem pendents de Cultura per completar la jugada des del carrer Migdia després de les jugades de Martinoy, Viñas i Mascort.
Mascort és un altre il profesore, aquest d'Insti, i és una bona carta per jugar. A G-C coneixem Mascort de quan anàvem amb calça curta i d'èpoques del Fractal, de quan ens miravem la seva germana Olga, i ja sabem que és un personatge que mereixia aquesta bona oportunitat.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que necessiteu més feina?

Anònim ha dit...

G-c estic totalment d´acord que en aquests moments Mascort és de la gent més especialista en aquest tema , la promoció econòmica és el seu fort, en el consell comarcal del Gironés va jagar fort i se n´ha ensortit molt bé

Anònim ha dit...

En Mascort serà un bon Delegat. És un tiu seriós, pencaire i amb criteri. És a dir tres adjectius que en l'època de CiU no acostumaven a ser habituals a la famosa Delegació.

Anònim ha dit...

Enhorabona David! T'ho mereixes

Anònim ha dit...

Home, és un bon nano però tan com "especialista de la matèria" doncs no.

Que tingui sort, llàstima que un independentista com ell es situi públicament en el moment més patètic d' eRC.
Una llàstima, David.

Anònim ha dit...

GRan persona i gran mestre! el trobem a faltar!

esperem tots que li vagi genial!