2007/01/15

Riera, director d'Ed. 62

Félix Riera, delfí d'Unió Democràtica que hagués pogut ser Conseller de Cultura si CiU hagués mantingut el govern de la Generalitat, s'encarregarà del nou gran grup d'edició catalana Ed 62.
I no podia ser d'una altra manera perquè els moviments en l'espai editorial català són i estan essent importants i definitius. És a dir, quan Planeta compra i es queda amb les grans editorials de Barcelona, Enciclopèdia Catalana i Edicions 62, ja es comença a vislumbrar quines són les persones possibles per a comandar aquesta nova etapa de l'edició en català. I Unió en tenia tots els números per a poder col·locar un dels seus en la posició de sortida, com així ha estat.
El que és paradoxal és que aquest home hagi estat fins ara director de l'Esfera dels Llibres, editorial del grup de El Mundo.
Pel que es veu la política del vell Lara segueix essent la base de l'actuació a Planeta: Jo puc tenir la tendència política que sigui, però venc llibres a tort i a dret...o no serà així i veurem com l'edició de libres en català perd pistonada?