2007/01/31

La Tura fent mèrits

La Montserrat Tura, la dura del tripartit, va quedar tocada per la remodelació montillista del segon govern, i a partir del seu nomenament in extremis com a consellera de Justícia, ja no és ella mateixa, i els de Mollet ho saben bé.
El presi la va avisar de que no anès de tan sobrada, que els mèrits, en aquesta entesa s'han de gruar cada día, i així la tenim fent feina a tort i a dret.
Divendres passat va estar amb l'Anna de la Plaça del Vi que ja és la número one sociata per a les municipals de la primavera; i ahir la Senyora Tura dinava amb els "obrers" del Dep. de Justícia, al menjador de tots per fer-se la "bona" entre els seus que no les tenen totes. A més es publicita la novetat de que els maltractadors no rebran herència dels seus familiars maltractats, notícia noticiable..com si ho hagués fet ella, que el director general que ha impulsat el canvi va ser destituït aquesta setmana...bé Tura, en la seva línia, que aquí qui no corre vola i tots volen mantenir cadira i xòfer que la vida al metro és molt difícil...