2007/01/25

L'amo presenta "Quaderns de viatge"

Joaquim Nadal està més literari que mai i per això l'amo presenta aquest vespre, a les 8, al Col·legi d'Aparelladors de Girona el seu nou llibre de viatges, Quaderns de viatge.
Tindrà a tota la claca a favor que per alguna cosa és l'amo i qualsevol que tingui converses pendents haurà de fitxar aquest vespre.
G-C estarà pendent del nou llibre no fos cas que ens perdéssim alguna sucosa novetat per explicar-vos, l'amo sempre en té de cops amagats i ja sabem que a part de viatjar i fer bons àpats a taula (tal com ens va explicar en el recent assaig d'anotació quotidiana Dietari 2003, amb els apunts d'un any electoral) va coordinant els fils de la política gironina i fins fa molt poc temps la catalana. Ara, encara també, però menys.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fot fàstic Girona i aquest caciquisme Nadalià. I vosaltres els periodistes gironins encantats.
Això és caciquisme i no lo de Galícia!

Anònim ha dit...

No m'agrada escriure comentaris però per contrarestar la frustració de l'anterior us diré que trobo encertada la línia que porteu amb el sr. Joaquim Nadal. Pel que explica G-C sovint suposo que encara mana més del que sembla.
Una fidel de G-C

Anònim ha dit...

Mana, col·loca, ordena i disposa. Vaja, que en comparació amb la cançó enfadosa dels "sociates" que en Pujol havia convertit Catalunya en una finca pels seus i el que estan fent ells, hi ha un abisme.........."el patio de mi casa es particular", oi Nadal? (Quintanas,Ceide,Pluma,Geli & Co.)