2007/01/08

Sant Talonari i tot solucionat

El jove advocat gironí de moda, Pau Llopart i Vidal, conegut després de provar el seu flamant Jeep per les escales de la Catedral, sembla que segurament no tindrà gaires problemes judicials, no només perquè treballi en un dels bufets d'advocats més coneguts de Girona, i tingui d’advocat en Carles Monguilot.

Segons sap G-C, la família Llopart-Vidal, molt coneguda entre les famílies bé de Girona, ja han començat a solucionar els problemes d'en Pau, aquesta família coneguda per la seva gran religiositat, diuen que propera a l'Opus, i per tant ben connectada amb el Bisbat i l’Ajuntament de Girona.

La condemna serà una bona penitència cristiana per al nen, que va confondre carpe diem amb opus dei. La família treurà la pols al Sant Talonari pagant les despeses de la bretolada i una mica més, el bisbat no presentarà cap denuncia i la Ajuntament mirarà cap l'altre costat. G-C ens preguntem que passaria si el brètol fos veí de Santa Eugènia, les declaracions i l’actitud del Bisbat i l’Ajuntament serien les mateixes.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

ERC i Rafel Mas com a responsable de la guardia urbana que faran ?

Anònim ha dit...

Em sembla que "ERC" i "Rafel Mas" són termes antagònics.

I al pauet, pam-pam al cul i a dormir, que no ha passat res.

Anònim ha dit...

La inmortal Girona, tant progre de boquilla com conservadora de fet.
Si arriba a ser un pobre quinqui-tunning amb bandereta espanyola al coll, Tot Girona - El Punt, G-C, ERC, etc.- estaríen demanant el seu coll!
Girona, és un pessebre!

Anònim ha dit...

A qui vota aquest brètol, salvatge, pijo, malcriat, impresentable, incívic, prepotent i fill de papà ?
No us precipiteu... les presses no fan bona companyia...

Anònim ha dit...

aquest és del PP com tots els del seu despatx i la family.

Anònim ha dit...

I tu què saps? fets i no paraules, fets!

Anònim ha dit...

Doncs no vota pp.
Ell es molt de la ceba...

Anònim ha dit...

Els Llopart Vidal són de l'Opus Dei, i un dels seus dotze fills els hi surt un xic cràpula amb un 4x4 a la Catedral de Santa Maria de Girona...
Ni els de l'Opus es salven...

Anònim ha dit...

Ja pot tenir en Mongui d'advocat i surtir-ne indemne, però la vergonya que està fent passar a la família no li treu ningú. A més, ara ja sabem quina cara té. De fet, jo li foteria un bon "paquet" que servís per pagar la propera rehabilitació de la catedral.

Anònim ha dit...

Jaja! No sóc gironí però estic al corrent del tema i no sabia tot això de l'autor. En coses com aquestes és quan blocs com Girona Confidencial donen vida a temes locals als quals als mitjans locals convencionals segur que no es pregunten públicament. Gràcues! I felicitats pel bloc!

Manresa Calidoscopi

Anònim ha dit...

El tractament que està fent el Diari de Girona des de fa un parell de dies és un linxament mediàtic en tota regla: diuen el nom, la professió, l'edat, treuen la foto de l'orla de graduació, comenten la seva especialització...
Bé que va fer l'imbécil, però el tractament que fa Los Sitios, vull dir Diari de Girona, és de premsa groga anglesa. Espero que G-C no hi caigui, seria una llàstima.

Anònim ha dit...

És igual si a casa seva són o no de l' Opus, si el papà té bons contactes amb la Santa Església, etc. Això és indiferent al fet que un noi defensor de l' Estat de Dret i ja amb uns quants anys es dediqui a fer una bretolada com aquesta.
Això és el tema i no si són d' un color polític o religiós.

Aquest personatge havia de pensar abans d' actuar com un infant amb una joguina nova. A més, la mentida escandalosa que va declarar dient que "no era conscient dels danys".

S' ha de ser molt curtet : tot un advocat i no detectar la càmera de l' edifici de l' Audiència ? Quan pujava les escales no notava que els graons es trencaven ? I els amics que van recollir els "trossets" ?

Espero que la justícia, sigui eclesiàstica com judicial actui com cal.

G-C- un bloc excel.lent i amb alta qualitat de notícies inconfessables. Això és el periodisme! Felicitats.

Anònim ha dit...

Denoto molt de neo-progre que opina amb la mala llet típica dels éssers superiors situats a l'esquerra. És que vosaltres no us equivoqueu mai? Esteu per sobre del bé i del mal? On és el respecte a les persones? N'hi ha per tant? Algú recorda l'època dels grafitis? Es va tractar als energúmens d'aquelles pintades de la mateixa manera? Una mica de sentit comú, senyors!

Anònim ha dit...

La campanya de perssecució que s'ha endegat contra el conductor que va enfilar per les escales de la catedral és inmoral, i és del tot lamentable que G-C s'hi sumi amb un article penós i rastrero que fa una sèrie d'afirmacions que puc assegurar que són absolutament falses (ni la família Llopart-Vidal és de l'Opus ni voten PP). El conductor ha mostrat penediment i s'ha mostrat disposat des d'un primer moment a pagar tots els desperfectes; perquè sotmetre'l a una caça de bruixes? El periodisme no ha de ser perssecució, com fa el Diari de girona, carregat, com sempre, de la pitjor mala llet, la que emana del ressentiment, de l'enuig, i de la fe absoluta en els pilars que sustenten la seva forma de treballar, que són els fets infundats, la tergiversació de fets objectius i la mentida. Per desgràcia estem acostumats a veure el tractament informatiu que donen a gran varietat de temes, que deixa pal.lesa la seva baixa qualitat periodística i posa de manifest un treball que és més digne d'un reporter de "salsa rosa" o "dolce vitta" que no pas del què se suposa que ha de contenir un diari (i que un gran nombre de diaris logren, exceptuant el Diari de Girona, que sempre que penses que un diari no pot caure més baix et convences de que sí llegint-lo). Llàstima que a G-C us hagueu sumat a aquesta iniciativa. No estaria gens malament que jutgessiu els fets sense treure'ls de contexte i amb criteri, sense inventar-vos dades amb la clara intenció de fer mal, no sigui que us rebaixeu al mateix nivell que el Diari de girona i comenceu a perdre credibilitat, com passa sempre que s'utilitza el periodisme per atacar de manera vil i cobarda i no per construir.

Anònim ha dit...

A tots els qui jutgen amb tanta mala folla aquest advocat, i que li donen el mateix tractament que a un criminal, traient completament de mare un fet com aquest, m'agradaria veure què diran el dia que els seus fills en facin alguna, quan n'hi hagi d'altres, tant o més hipòcrites i ressentits que ells, que utilitzin la mateixa vara de mesurar. Ja se sap, qui escup merda s'acaba afogant en la seva pròpia merda.

Anònim ha dit...

Atenent a la corrent d'opinió que estan intentant extendre alguns medis de comunicació se'm planteja un dubte: què és el que realment s'està jutjant? una bretolada, per la qual ja s'ha demanat responsabilitats a l'inculpat, o el seu entorn, les seves creences i la seva orientació política? Alguns dels comentaris que es poden llegir transllueixen una ràbia injustificada i diria que en molts casos enveja, perquè l'acusat compta amb un bon lloc de treball. Tant se val que sigui creient o no, o que treballi d'advocat o de manobre, no s'ha de treure de lloc el que ha estat una bretolada sense més. No compta amb una fitxa policial amb antecedents i s'ha mostrat ben penedit d'haver enfilat les escales i haver-se carregat quatre escalons, això ja és prou per no repetir cap bretolada més.
Les accions incíviques no respecten nivells socioeconòmics ni classes socials, es donen per igual a banda i banda, i el que es veu clarament en aquest cas és que a l'autor dels fets se'l tracta amb especial duresa, com si es tractés d'un criminal, pel fet de venir d'una família de classe mitja, tenir una orientació cristiana i un bon lloc de treball. Crida especialment l'atenció el fet que ni a autors d'assassinats ocorreguts a les contrades gironines ni tampoc als autors d'actes vandàlics cinquanta mil vegades pitjor que aquest se'ls hagi tractat d'aquesta manera. És ben curiós. Hi ha algún medi absolutament interessat en obrir una línia d'opinió que permeti dirigir un atac frontal i brutal no contra una acció incívica, sinó contra una persona pel seu modus vivendi, que per altra banda no té absolutament res de reprobable,i a aquests medis de comunicació, així com a la gent que s'embalen al jutjar i ho fan sense criteri i amb molt mala baba, se'ls veu el llautó d'una hora lluny.

Anònim ha dit...

Carronyaires del meu cor..
Tinc una gota de l’esperma del Sr.Pau Llopart.
He decidit vendre-me-la.
Algú li interessa?
Se la podria empassar i amb molta sort i una mica de ciència encara podria tenir un fill seu..
Això si que vendria!!

Anònim ha dit...

Bon dia,
que jo sóc veí de Santa Eugènia i no entenc que he fet..
Tot i això, d’entrada demano perdo a l’articulista per ser d’on sóc.
Ho sento no hi puc fer res i et demanaria que no m’ho tinguis en compte.
Espero que ho entenguis!!

Anònim ha dit...

Diari de Girona, Marc Rovira i Pau LLopart, tots iguals. Massa linxament mediàtic. Primer de tot dret a la llibertat i a la intimitat. Veig que aquest "periodista" és pitjor que l´altre.

Anònim ha dit...

a qui haurien de tancar es al advocat Carles Monguilot! ja n´hi ha prou de que sempre defensi a deliquents i assesins i faci que aquest no trepitgin la presó, que es on haurien d´estar.

Anònim ha dit...

INJUSTICIA.
Parece que este Licenciado en Derecho, no tiene respeto ni por la Iglesia, no tiene bases de fe, ni de espiritualidad. No se como obtuvo el título de Abogado??? Agredio a la comunidad de Girona. Se burlo de la Iglesia en general, deberían proferirle sentencia condenatoria, igualmente atento contra la parte historica de la ciudad. Iba bajo los efectos de algo??? Quina venrgonya!!! la pena capital.

Anònim ha dit...

Els Llopart Vidal no només tenen al currículum la trencadissa de les escales de la catedral.
Hi ha altres germans d.en Pau que són coneguts per les seves malifetes laborals.
Però al final San Talonari i tot solucionat.