2007/01/06

Dragados ens fa la gran Gene a Girona

Ja ho sabíem però està bé recordar-ho perquè el futur castell de la Gene al centre de la city de Girona ens el fa ni més ni menys que l'home més influent de les Espanyes. Es diu Florentino Pérez Rodríguez. No sé si us sona però fins fa poc temps era el presi de la Casa Blanca i va sortir traient fum perquè el fracàs se l'hagués menjat. Com un covard va sortir del Reial Madrid abans que s'enfonses el vaixell del Chamartín amb totes les estrelles a dins.
Com un deiem, G-C no té cap ganes d'influir ni influenciar en res però sapigueu que és el Grupo Dragados qui es s'està ocupant de la majestuosa obra faraònica i que concentrarà gran part de les notícies d'aquest confidencial una vegada tots els funcionaris i càrrecs es trobin dins del palauet. Serà el Parc de les Feres II. Mirant el Grupo Dragrados al gran cercador de la xarxa electrònica acabem anant a parar al portal del Grupo ACS, on surt com a presi el súperFloren. Aquí la prova. I veureu que Dragados és penja la medalla que és la constructora general líder a les Espanyes.
I ja fa gràcia sentir que alguns veteranos de la Gene ja diuen que en el nou edifici escaquejar-se de la feina serà més difícil perquè estaran tots més juntets i apilonadets. I d'altres expliquen amb la boca ben petitona que ves a saber quines antigalles s'han trobat durant les obres i de quina manera s'ha fet la vista grosa per evitar que les obres s'acabessin allà el 2.050. Si tots aquests ho diguessin ben alt,... l'Anna de la Plaça del Vi tremolaria.