2007/01/24

Majó, van mal dades...

Les aigües de la Corpo baixen tèrboles. No se n'en surten els sociates amb els de TV3; és clar, tants anys sota control conver no són fàcils d'esmunyir, sobretot si pretenien fer-ne una altra "la teva". Mai és fàcil fer canviar la gent de costums arrelats, que dès de Nissaga de poder al Cor de la ciutat han passat molts capítuls, i res és en va.
El Majó, que va sortir del desert de Brussel·les per reordenar la Corpo, no sembla que se n'estigui sortint, i alguns del carrer Nicaràgua ja estan demanant la seva pell, amb raó. A més hi ha dels de casa que s'esperen per ocupar llocs, alguns noms ja sonen, com el d'en Mascarell, que li deuen alguna.
Majó, per intentar salvar les restes del naufràgi ha fet fora el Masdeu, i li ha creat un càrrec que no té contingut perquè no sigui dit que no ha servit i per fí han posat la Marqueta a dirigir els Informatius, que ja era hora.
A veure quan dura la tirita, mentre alguns es llepen les mans sentint Madí per la ràdio, regalant acords inservibles. Ai, com triguen les ferides a curar!