2007/01/16

Dona i embarassada

La feina és la base del sustent de les persones per això que t’acomiadin perquè t’has quedat embarassada i no vols avortar, és un signe brutal de discriminació, agravat pel fet de l’assetjament a la dona embarassada i el delicte en sí d’inducció a l’avortament.

A Girona ha passat, segons denuncia l’UGT.
No volem dir el nom del restaurant ni del propietari, tot i que molts el sabem, però el recorregut legal del tema ens fa posar-nos d’entrada amb la dona assetjada i acomiadada. Els febles són la nostra debilitat.

La feina va cara, l’habitatge i el menjar van cars, però res no és tan car com viure. Aquesta dona per viure necessita treballar i a més la societat i la biologia esperen que procreï, qui és ningú per impedir-li? Acabaran com sempre, amb 6000 miserables euros d’indemnització perquè pretén treballar?
A la ciutat més cara, la vida no és fàcil per ningú, però menys encara per a dones fèrtils.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

És una vergonaya que aquestes coses passin a Girona o en qualsevol lloc del món. És molt important que surtin a la llum i en aquest cas la UGT és valenta perquè en el fons no denúncia un cas únic sinó molts casos d´acomiadaments encoberts a amigues embarassades que se´ls acaba el contracte i els dieun que no fa falta ningú en aquell lloc, o que redueixen personal o que .... no hi ha feina !

Anònim ha dit...

Aquesta situació, més que explotació dels treballadors, sembla pròpia del feudalisme. Per cert, com a confidencial gironí hauríeu de fer una obra social i informar-nos als de més al sud de quin restaurant es tracta... Més que res, per tenir present on NO anar a dinar si venim de visita. Si no, és impossible que ens arribi el boca-orella!

Anònim ha dit...

Sí, sí. Digueu-ho, i si està lligat amb algun altre negoci comenteu-ho ben clar.
O potser no ens deixa la llum del sol?

Anònim ha dit...

Jo entenc que no es digui quin restaurant és o si no aquesta noia ha begut oli!
Quantes denúncies no han arribat a port perquè l´empresari diu que no ho ha dit ?
A quantes noies no se´ls han cregut quan diuen que els ha passat alguna cosa?
Millor que no ens ho digueu, i que aquella noia pugui continuar endavant i sortir tot

Anònim ha dit...

Tots els del Punt ja deveu conèixer quina noia és i de quin restaurant es tracta no?

Anònim ha dit...

Collons amb la vostra girona progre i feudal!
Entre lo de la catedral i això, això de Girona sembla una societat de provinciants i conservadors feudals, més antiquat que la Texas d'en Bush!
Ai, gironins, no sou tant progres com us penseu. Que el senyor Nadal estigui amb nosaltres.... I amb el vostres esperiiiit....

Anònim ha dit...

La noia que neteja el despatx ens ha explicat que li va passar exactament el mateix en un hotel de Lloret i el més fort és que qui li va dir que abortes era l' encarregat de personal. Un treballador!

Anònim ha dit...

M'adono que encara tinc sort que determinades coses em sorprenguin, potser encara conservo afortunadament certa inocència, .... tot i això m'indigna pensar que aquestes coses encara passen i cada vegada amb més freqüència i per alguns, amb tota naturalitat. El problema de tot plegat -penso- rau en la DESHUMANITZACIO de cada vegada més gent. Gent per la que el que prima és la producció , els resultats, els números, ...i que deixen de banda la realitat de les coses , discriminant, assatjant, explotant ...
A mi em sembla que ha arribat un punt que aquest tipus de gent no s'adona de la pèrdua de valors en la que estan immersos ( o potser els compensa no adonar-se'n) ...
Pobrets ells ...

Anònim ha dit...

I doncs que us pensàveu, gironins progres i cosmopolites? Bah home va , ara no em vingueu amb el rollo del ploramiques moralista, si tots esteu farts d'anar a establiments on tenen immigrants i gent mal pagada amb un estat absolut de precarietat.

I si això passa no és pas perquè hi hagi empresàris desaprensius o gent deshumanitzada, no, no. això passa perquè nosaltres, els gironins progres i cosmopolites som una colla d'aburgesats reformistes que no fotem absolutament res per capgirar la situació. I per cert, potser si que UGT aquesta vegada ha piulat però en general son un sindicat groc i reformista, que avala el capitalisme i que pacta reformes laborals que retallen els nostres drets coma obrers. O sigui, que menys moralisme i una mica més de combativitats si us plau. El primer de maig tothom al carrer!

Anònim ha dit...

En relació al comentari anterior , a la UGT hi ha molts sindicalistes com cal, i s´han acabat els anys de bonança i grogor, sembla que tornen als seus principis de veritables lluites i no de progres - verds- via Iniciativa com d´altres!
No és la primera vegada que denuncien injustícies, és un sindicat valent amb gent molt compromesa.

Anònim ha dit...

Un empresari diu que no renova el contracte a una treballadora perquè està embarassada, dit així hi hauria hagut tan rebombori? Doncs això passa quasi sempre però ningú en fa cas!
Potser els de la UGT han fet bé d´explicar-ho quan surt la paraula abortament perque tot el sèquits de catòlics progres de Girona reaccionin. Senyors gironins, hauríeu de reaccionar també en qualsevol falta de drets humans, i el treball és un dret per a tothom!

Anònim ha dit...

no em sembla en cap cas que es tracti d'una reacció esperada per part del bàndol catòlic, del que no em puc trobar més lluny... em sembla una reacció lògica davant una injústicia com aquesta.... el que també és cert és que potser, nosaltres els gironins aburgesats, parlem parlem i no actuem prou!
Sovint passa que fins que a un no li toca de prop no es mou ... i és potser aquí l'error, que hauriem d'actuar quan li passa al parent, a l'amic, o al veí!!!