2007/01/17

L'amo va col·locant els peons

Ramon Ceide, aparellador estimat al Barri Vell durant el seu pas com a regidor, un bon gestor del Temps de flors i que va acabar amb un pes discret a l'àrea d'urbanisme, és el nou director de serveis territorials de política territorial i obres públiques, el troç de l'amo a Girona. Ell era un dels dofins del Quim Nadal quan també hi havia Birulés, Lloveras, Del Pozo, Francisco-Busquets, Gelada i Gaya. Però els esforçats del castell van anar caient. I quina casualitat que de la terna dels històrics ja no hi queda ningú d'aquests a l'edifici de la Plaça del Vi, que l'Ajuntament és la pedrera del sociates a Girona i voltants, tal com s'ha demostrat amb el pas dels anys. Ara nomès tenim l'estilogràfica Pluma i la ciclista Salamaña per recollir el testimoni de l'Anna.

L'amo sap com recompensar els seus negres tal com s'ha demostrat amb els nomenaments del Quico Quico i l'Andreu Otero. Situat el Ceide, li queda per col·locar només el Pep Quintanas, que espera el seu torn com a bon minyó. L'amo, com que ja veiem que va penjant medalles als seus a les portes de l'adéu, ja sabem a G-C que no s'oblidarà del Quintanas.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Les mòmies perduren i s'han d'alimentar. I els amics hi són per això. Oi, Nadal?

Anònim ha dit...

"Dofins". És delfins. Aquest llenguatge radiofònic....

Anònim ha dit...

No patiu Sr. Quintanas, que sortosament vostè tindrà la seva recompensa pel treball realitzat com a esclau del Quim Nadal. Els favors es paguen, i si no què hi feia en Quintanas a l'oficina dels Serveis Territorials de Cultura? De director no, de secretari d'organització del PSC sí!
Fora Quintanas!

Anònim ha dit...

La Isabel, de ciclista no en té gaire. Fins i tot ha perdut el carril bici a la web de l'ajuntament, concretament a la segona linia de l'apartat "CONSULTES MÉS FREQÜENTS" de la plana principal. I això que, si ens guiem pel nom del fitxer perdut, feia ja 3 anys que era el mateix!

http://www.ajuntament.gi/mobilitat/carrilbici2004.pdf