2007/01/16

Torramadé sap que no cau bé a Girona


L'alcalde de Salt va quedar descansat ahir a Onda Cero perquè va contestar a l'Anna de la Plaça del Vi, que les va deixar anar a Tribuna de Girona perquè jugava a casa. L'Anna va venir a dir que era molt important que Girona tingués una àrea metropolitana ben estructurada, però deixant clara la capitalitat i la importància de la city.

En Torramadé, més tocat i posat que un figurí, va respondre a la ràdio que aquest discurs està molt bé però que cal posar-lo en pràctica amb totes les de la llei i no deixar la fullaraca per als altres.

Ell sap que no cau bé a la Plaça del Vi perquè planta cara. Les últimes topades són la de la Comissària dels Mossos i la Facultat de Medicina i tal com estan les coses n'hi haurà més d'enganxades perquè comencen les municipals, i s'obre el tot s'hi val. L'Anna i el metge volen guanyar prestigi amb les grans obres, com tots els alcaldes en temps de recanvi.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

A la plaça del vi no en tenen ni idea de com construir l'àrea urbana de Girona. Només fan que mirar-se el melic amb una total ignorància del que fan i del que pensen en els municipis veïns

Anònim ha dit...

A la plaça del vi no en tenen ni idea de com construir l'àrea urbana de Girona. Només fan que mirar-se el melic amb una total ignorància del que fan i del que pensen en els municipis veïns

Anònim ha dit...

a Girona no saben arreglar l'àrea urbana de salt però en torremadé tampoc no en té cap idea. O es pensa que amb l'espai gironès ja té la feina feta? si és clar que si ha anat a salt no és per la seva bona gestió sinó perquè els terrenys estan ben situats...
el que ha de fer és mirar més pel seu poble i deixar d'obsessionar-se tant per sortir a la premsa

Anònim ha dit...

La veritat, aquestes lluites fraticides entre ciutats veïnes cansen molt. En Torramardé és llest i actua sota la màxima: per tenir unitat a dins, busca l'enemic a fora (Girona). Girona i Salt estem condemnats a entendre'ns, perquè no es fan els esforços necessaris perquè així sigui?
Estic d'acord que l'alcalde de Salt està obsessionat per sortir a la premsa, però la premsa també li fa el paperot, sino de què el premi periodístic de la mosca? Vaja moscardó que té Salt.

Anònim ha dit...

tens raó, les lluites fratricides cansen. Però en Torramadé les necessita per sortir als diaris. Com que de gestió a Salt en fa ben poca, s'ha d'inventar temes per ser mediàtic.
Ah! i això de la mosca va ser una passada. M'agradaria saber a qui se li va ocórrer aquesta vajanada...

Anònim ha dit...

Jo voldria fer una pregunta sobre la mosca d'en Torremadé. Com li poden donar una mosca a un alcalde que té una ràdio que no fa informació.. per tenir un fil musical el podem llogar, no? Un mitjà de comunicació pagat des de l'Ajuntament o fa informació o que desapareixi. En Torremadé ho permet i li donen una mosca??? no ho entenc.

Anònim ha dit...

No m'agrada fer comentaris anònims, però com que veig que és la costum...Només dir que la mosca és dona per ser accesible als mitjans. No per con gestiones els teus i sinó llegiu-vos les bases al Col.legi de Periodistes.
Per cert tot aquest Girona confidencial fa olor socialista, i fa lleig dir les coses sense identificar-se.

Anònim ha dit...

En relació a la facultat de medecina, si s'arriba a fer, segur que hi haurà molta fressa (potser en Torramadé vol fer-hi de professor: segur que trobarà temps entre la seva feina de metge, d'alcalde i d'inversor en negocis amb altres colegues...). Algú sap les relacions d'en Torramadé amb els que han muntat l'escola de fisioteràpia (privada) a Salt?