2007/01/16

Montilla va a l'habitació d'un conver

El presi va passar el diumenge a Figueres, on per cert els de G-C vam trobar a faltar el suport de l'amo de Girona perquè el Montilla va anar a l'Hospital de Figueres acompanyat de l'omnipresent Marina Geli, que el dia abans va anar de rebaixes pel centre de Girona com a bona gironina.

El que dèiem, G-C us explica el que no van comentar als seus lectors els diaris que van publicar la foto, que el presi va anar a l'habitació d'un conver declarat com és el Dídac Lee, tot un expert de les noves tecnologies a la província de Girona.

Lee era a l'hospital perquè acabava de ser pare d'un nen però també té cops amagats: és un fan incondicional i declarat de l'ex-president Pujol i durant la campanya a la Gene va rebre la visita de l'Artur Mas a les seves oficines. Més clar, l'aigua!!!
O sigui, que els de protocol del presi no van fer massa bé la feina i podien haver guardat les fotos institucionals de rigor per a millor ocasió.

En tot cas, el presi Montilla demostra que no és corporativista, ni que sigui per sortir a les fotos.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Dídac Lee, figuerenc il·lustre. Un dels millors empresaris de Catalunya.
Si fós funcionari segur que seria del tripartit.
La imatge del batxiller Montilla i l'Armangué (grisos com ningú) al costat d'aquest figuerens de Taiwan, fan mal d'ulls,al pensar qui dirigeixen el nostre país!

Anònim ha dit...

Didac Lee...

... pare

.... marit

..... amic

...... i bona persona

les qualitats morals son per sobre tot lo altre que es pugui dir

;)

Anònim ha dit...

l'anterior anònim es meu