2007/01/11

Maragall escriurà les seves memòries

G-C ja us pot informar que l'ex-president de la Gene té pensat publicar les seves memòries polítiques més íntimes i personals perquè ja ha arribat a un acord amb Grupo Editorial RBA, que té La Magrana per al català.

Ja està bé que el Pasqual animi la pomada perquè fa dies que no tenim maragallades que donin més vida al Parc de les Feres i que exaltin la política mediàtica. Amb el sec mandat del Montilla a la Gene, la patacada mental que està patint el conver Mas, la calma tensa però inesperada dels republicans, el reset del Piqué a Can Gavina i el desplaçat ecologista de disseny Saura a Interior, no hi ha masses notícies divertides ni G-Cs per escriure.
G-C us avança el nou projecte de l'ex-presi, que està per veure si quan presenti el llibre també ho fa per l'Euroregió i la Corona d'Aragó que sempre tan preocupat el tenen. I sobre les factures pendents, veure'm si el Pasqual carrega contra la trobada secreta entre Mas i ZP a La Moncloa (el dia 21 farà un any) i com deixa els seus amics espadatxins que tan impossible li han fet la vida quan era presi.

En el punt de mira, hi ha tres moqueters: la Manuela (Aramis), l'Iceta (Porthos) i el Zaragoza (Athos) i el D'Artacan, que no podria ser un altre que el Montilla, el rei del Clan del Llobregat.